Hoe te verhogen mijn internetsnelheid in Windows XP Home Edition

Hoe te verhogen mijn internetsnelheid in Windows XP Home Edition


U zult merken de snelheid van de verbinding op uw computer is niet zo snel als wat uw Internet provider zegt dat het zou moeten zijn. Dit is niet te wijten aan uw internet provider geeft u trager dan geadverteerd verbindingssnelheden. In plaats daarvan, is dit meestal te wijten aan uw computer het beperken van de bandbreedte die u kunt in één keer toegang. Gelukkig kunt u deze instelling aan te passen en verhoging van de snelheid van de verbinding van de computer. Dit werkt voor de meeste besturingssystemen, waaronder Windows XP Home Edition.

instructies

1 Klik op de knop "Start" op het bureaublad en selecteer "Run." Een kleine zoekbalk venster verschijnt.

2 Type "gpedit.msc" (zonder de aanhalingstekens) en klik op "OK."

3 Selecteer "Beleid voor lokale computer" aan de linkerkant van het venster viewer en klik op 'Computer Configuration', 'Administrative Templates, "" Netwerk "en tenslotte" QOS Packet Scheduler. "

4 Klik op "Beperk reserveerbare Bandwidth" van de rechterkant van de pagina. Dit opent een nieuw venster.

5 Selecteer het tabblad "Instellingen" en klik op "Enabled" onder "Beperk reserveerbare bandbreedte." Zodra u dit doet, ziet u de bandbreedte limiet is bij 20 procent. Klik op de pijl naast de instelling totdat het nul bereikt.

6 Klik op "Apply", selecteer dan "OK". Sluit alle van het bedieningspaneel ramen en start het internet. Moet u onmiddellijk zien een toename van de browser snelheid.