Hoe maak je een Compendium blog naar WordPress converteren

Hoe maak je een Compendium blog naar WordPress converteren


WordPress is veelzijdig software u kunt gebruiken om een ​​professioneel ogende blog bouwen op uw website in enkele minuten. WordPress biedt Import tools voor de tientallen andere blogs om ervoor te converteren van de ene naar de andere site een eenvoudig en snel proces. Er zijn echter geen instrument bestaat om Compendium blogs te zetten, op het moment van publicatie. Om uw Compendium blog te converteren naar WordPress, moet u het Office Klembord gebruiken om elk bericht handmatig overzetten.

instructies

1 Meld u aan bij WordPress.

2 Log in Compendium in een ander tabblad browser of venster en ga naar de eerste post die u wilt overbrengen naar WordPress.

3 Markeer de tekst in de post lichaam en druk op "Ctrl" en "C" om de tekst te kopiëren naar het Office Klembord.

4 Klik op het tabblad "Berichten" in WordPress en klik op 'Nieuwe toevoegen. " Klik op het tekstvak lichaam en druk op "Ctrl" en "V" om de tekst in het vak te plakken.

5 Typ een titel voor uw blog post in de "Title" tekstvak. Voeg zoekwoorden die u wenst in de "keywords" tekstvak en klik vervolgens op "Publish."

6 Herhaal stap 3 tot 5 voor elke blog post in Compendium dat u wilt kopiëren.

Hints

  • Open twee zoekmachine ramen en leg ze naast elkaar op uw computerscherm te versnellen het kopiëren en plakken proces.
  • Compendium blog thema's niet over te brengen naar WordPress. Echter, meer dan 1.000 WordPress thema's zijn beschikbaar. Als u de beschikbare thema's bekijken, bezoek de WordPress Gratis Themes Directory.