Top Tien Tips Kindle

Top Tien Tips Kindle


Wanneer u een Amazon's Kindle eReader te kopen, of het nu een klassiek model met een E Ink-scherm of de nieuwe Kindle Fire, bent u waarschijnlijk meer bezig met scheuren in boeken of multimedia-inhoud dan met de uitgaven uur het lezen over hoe uw nieuwe apparaat werkt. Om je neus te houden uit de handleiding en in je nieuwste Kindle boek, hier zijn tien snelle tips om het meeste uit uw nieuwe apparaat.

Installeer niet-Amazon Apps

Je hoeft niet om jezelf te beperken tot de apps in Amazon's app store op je Kindle Fire. Door het downloaden van een file manager uit de Amazon App Store en het aansluiten van uw apparaat op een computer, kunt u een Android-applicatie die wordt geleverd in een APK-pakket te installeren. Na het downloaden van een file manager, mogelijk te maken "Allow Installatie van Applications 'in de instellingen van uw apparaat, kopieert APK-bestand van de toepassing van uw computer naar het apparaat en open het APK-bestand vanuit de file manager. Selecteer "Ja" als je een dialoogvenster waarin u wordt gevraagd of u de software in het pakket te installeren, en je Kindle zal uw sideloaded app te installeren.

Wi-Fi Beperkingen

De Kindle Fire's Wi-Fi-connectiviteit en Silk webbrowser behoren tot het apparaat de belangrijkste selling points. Maar als je van plan bent op het verhuren van uw kinderen te lezen op het apparaat, mag u niet wilt dat ze vrij rondlopen op het internet of het onderwerpen van uw credit card om een ​​e-book te kopen spree. Om je geest op hun gemak, beveiligen met een wachtwoord van uw Kindle Wi-Fi-verbinding. Wanneer u op het pictogram "Quick Settings" en blader totdat u het "Beperkingen" menu-item, ziet u een optie om te zien "wachtwoord beveiligde Wi-Fi." Het inschakelen van deze optie zorgt ervoor dat je Kindle om uw wachtwoord vereisen voordat het apparaat aan te sluiten op het internet.

ITunes-muziek via Amazon

Als u een grote muziekbibliotheek met iTunes, zal Apple's software niet laten u uw songs synchroniseren met de Kindle op dezelfde manier doet voor Apple-apparaten. Dit is geen probleem, aangezien u deze nummers aan uw Kindle Fire kan streamen via uw Amazon Cloud Drive. Download Amazon MP3 uploader en gebruik kaart van je iTunes-bibliotheek van de software om te kiezen welke nummers die u wilt uploaden naar uw cloud-station en vervolgens op het pictogram "Music" op je Kindle Fire om te beginnen met het streamen van een van de nummers die je hebt geüpload.

Secret Caps Lock

De Kindle Fire on-screen toetsenbord is voorzien van een toets "Shift", maar niet een caps lock. Dit houdt in dat als je wilt naar een reeks hoofdletters typen op een rij, je moet blijven drukken verschuiving voor elke letter. Dit is niet het geval. Dubbel-tikken op de toets "Shift" grijpt caps lock-modus, zodat u kunt typen in hoofdletters houden. Wanneer u wilt om terug te gaan naar kleine letters, drukt u één keer de "Shift" knop.

Wees voorzichtig met uw Private Browsing

Normaal gesproken, als je een beveiligde verbinding met een website alle gegevens worden gecodeerd tussen uw computer en de server van de website vast te stellen. Dit is niet altijd het geval is met de Kindle Fire. Als onderdeel van haar inspanningen om de snelheid van de browser Silk stimuleren, Amazon soms gebruikt zijn eigen servers als tussenpersoon tussen uw Kindle en de website die u bezoekt. In het kader van beveiligde verbindingen, betekent dit dat Amazon's servers worden verwerkt ongecodeerde versies van uw data alvorens opnieuw te coderen en op te sturen naar je Kindle Fire. Hou dit in gedachten voor het verzenden van bijzonder gevoelige gegevens via een beveiligde verbinding met de Kindle Fire.

Persoonlijke documenten Dienst

Als u een document op uw Kindle te zetten en het niet erg Amazon's servers verwerken, kunt u uzelf de tijd van het aansluiten en handmatig sideloading van uw computer door te mailen naar uw apparaat via Amazon's Kindle Persoonlijke documenten Dienst. Nadat u zich aanmeldt bij Amazon's "Manage Your Kindle" pagina, klik op "Personal Document Settings", dan zorg ervoor dat uw e-mailaccount wordt vermeld onder de "Approved Document E-mail List." Daarna kunt u documenten per e-mail naar "[email protected]" en Amazon zal ze op je Kindle te laden zonder kosten de volgende keer dat uw apparaat beschikt over een Wi-Fi-verbinding. U kunt ook deze dienst uw document omzetten in een Kindle e-book door het instellen van de e-mail vakgebied te 'vertalen'.

Text to Speech in The Car

Als u een lange dagelijkse woon-werkverkeer in de auto, kan audioboeken een leuke manier om op uw lezing te houden en de tijd te doden tijdens het rijden zijn. text-to-speech functie van de Kindle kun je geen Engels taal e-boek of document om te zetten in een audio-boek. Als uw autoradio beschikt over een audio-aansluiting, kunt u een 3,5 mm man-to-man-kabel van de aansluiting uitvoeren om uw Kindle en luister naar het boek via uw autoradio. De tekst-naar-spraak zal niet zo goed als een stemacteur klinken, maar het is goedkoper dan het kopen van een audio-boek.

Pay For No Ads

Amazon geeft u de mogelijkheid om de E Ink scherm readers te kopen tegen een korting als u ermee akkoord dat Amazon zetten advertenties, waardoor het "Speciale aanbiedingen", doet een beroep op je schermbeveiliging en homepage. Als je hebt besloten dat het de moeite waard het betalen van het geld dat u bespaard om zich te ontdoen van de advertenties te krijgen, kunt u zich uitschrijven op de speciale aanbiedingen programma en uw apparaat zal niet langer de advertenties weer te geven. U kunt dit doen door middel van Amazon's "Manage Your Kindle" pagina door te klikken op de knop 'Bewerken' in het kader van de speciale aanbiedingen kolom. Nadat u de instructies op het scherm volgen om af te melden, zal Amazon uw creditcard het verschil in prijs tussen uw model aanbiedingen prijs en de normale prijs.

Het selecteren van Long Passages

De Kindle Fire geeft u een gemakkelijke touch screen interface voor het selecteren van passages van de tekst te kopiëren of hoogtepunt, maar soms zijn de passage die u probeert te selecteren gaat verder dan de huidige pagina van het apparaat. Als je bekijkt de pagina in staand, kunt u dit probleem op te lossen door te draaien, zodat het apparaat schakelt over naar de liggende stand. Deze heroriëntatie zal tekst die verder gaat dan de onderkant van de pagina staand, zonder dat het wissen van je selectie weer te geven. U kunt dan verder naar de selectie pijl uit waar het gebleven tegenover de rest van de gewenste passage te slepen.

Music Controls

De Kindle Fire kun je muziek af te spelen vanaf uw bibliotheek tijdens het lezen of werken in andere apps, maar heeft geen knoppen om uw huidige track pauzeren of doorgaan naar een nieuwe, terwijl u zich buiten de muziek app. Gelukkig hoef je niet te laten wat je doet en overschakelen naar de audio-app om je muziek te bedienen. Wanneer u op het pictogram versnelling op de Kindle Fire menubalk, ziet u de huidige track, een schuifbalk voor de voortgang van het nummer zien en te pauzeren en overslaan knoppen onder de standaard menu-instellingen items. Nadat u pauzeren of doorgaan naar een andere track, drukt u op het tandwielpictogram weer terug naar wat je aan het doen waren te krijgen.