Hoe te verwijderen van de Internet Explorer ActiveX-add-on

Als u hebt gedownload een ActiveX-add-on of te beheersen dat de oorzaak is Internet Explorer crasht, of als u met bent compatibiliteitsproblemen, kunt u de geïnstalleerde add-on te verwijderen. U kunt de fabriek ActiveX-besturingselement dat is uitgerust met Internet Explorer niet verwijderen; moet dit echter geen problemen veroorzaken.

ActiveX-besturingselementen zijn vergelijkbaar met Java-applets, maar ActiveX uitsluitend werkt met Windows-besturingssystemen en Internet Explorer. Het verwijderen van gedownloade ActiveX-add-ons is eenvoudig en duurt slechts een paar minuten.

instructies

1 Open Internet Explorer. Toegang tot de browser via de snelkoppeling op het bureaublad of via het menu 'Start'.

2 Toegang tot de Add-on management menu. Klik op 'Extra' in de rechterbovenhoek van het scherm, en klik dan op 'Manage Add-Ons. "

3 Zoek de ActiveX-add-on. Kies "Gedownloade Controls" onder het tabblad "Show." Blader door de lijst totdat u 'ActiveX. "

4 Verwijder de add-on. Klik met de rechtermuisknop op het gebied ActiveX en selecteer 'Meer informatie'. Wanneer het dialoogvenster verschijnt, selecteert u 'Verwijderen'.

Hints

  • Als u nog steeds problemen met de compatibiliteit, overweeg dan het resetten van Internet Explorer om de fabrieksinstellingen. Alle add-ons en extra's zullen worden verwijderd; Maar, zult u niet uw bookmarks of favorieten te verliezen. Om Internet Explorer opnieuw in te stellen, klikt u op 'Extra> Internet Opties> Geavanceerd. " Selecteer "Reset" en selecteer "Reset" weer.