Hoe vindt u Renamed Files Na een Systeemherstel

Hoe vindt u Renamed Files Na een Systeemherstel


Systeemherstel is een functie van het Microsoft Windows-besturingssysteem. Het werkt een beetje zoals de rewind-knop op een video, maar het heeft wel risico's. Systeemherstel staat u zal niet verliezen e-mail, documenten, Internet geschiedenis of favorieten. Wat het niet vertellen is dat terwijl de map My Documents zo wil blijven, kan andere bestanden worden hernoemd en misplaatst. Als dit is gebeurd is voor u, kunt u in staat om de hernoemde bestanden te herstellen, maar het is belangrijk om deze bestanden zo snel mogelijk te herstellen.

instructies

Hoe vindt u Renamed Files Na een Systeemherstel

1 Sluit alle geopende mappen en programma's, zodra u merkt bestanden zijn hernoemd of verplaatst. Klik op de knop Start. Typ "System Restore" in het zoekvak.

2 Hoe vindt u Renamed Files Na een Systeemherstel

Ga terug naar een eerder tijdstip met 'Undo Systeemherstel. "

Klik op "System Restore," uit de zoekresultaten. Selecteer 'Undo System Restore "in Windows 7 en Vista. Voor Windows XP, is de formulering "ongedaan maken."

3 Hoe vindt u Renamed Files Na een Systeemherstel

De computer wordt uitgeschakeld en vervolgens opnieuw op.

Klik op "Next", klik op "Finish."

4 Klik op "Yes" op de waarschuwing dat deze handeling niet ongedaan kan worden gemaakt. De computer afsluiten en opnieuw opstarten. Als het herstel succesvol is, ontvangt u een verificatiebericht ontvangen.

Hints

  • Bestanden in de map Mijn documenten, maar ook bestanden met de extensie .txt, .htm, .xls en .doc, worden niet be├»nvloed in een Systeemherstel. Plaats documenten in de map Mijn documenten voordat u Systeemherstel om te voorkomen dat bestanden hernoemd of misplaatst in de toekomst.
  • Dit proces duurt ongeveer 10 minuten. Wees geduldig en laat het proces te voltooien.
  • Overweeg het toevoegen van een ".sav" uitbreiding van bestanden die u niet wilt worden getroffen door een Systeemherstel. Bijvoorbeeld, opnieuw opslaan van een bestand met de naam importantdoc.doc om importantdoc.sav omdat Systeemherstel niet te wijzigen of te verwijderen .sav bestanden.
  • Programma's en toepassingen die na uw geselecteerde herstelpunt zijn ge├»nstalleerd zal waarschijnlijk worden verwijderd. Elke data bestanden die zijn gemaakt met die programma's moeten intact blijven, maar om ze te gebruiken, moet u de programma's opnieuw te installeren.
  • Als dit mislukt, geen anti-virus programma's uit te schakelen.
  • Dit werkt voor Windows XP, Vista en Windows 7. Screen verschijningen kan iets afwijken, maar de stappen zijn hetzelfde.
  • Maak altijd een back-up van belangrijke gegevens. Bewaar een kopie van belangrijke bestanden op een externe harde schijf, CD / DVD of een on-line back-up service.
  • Een Systeemherstel moet niet worden beschouwd als een wondermiddel of een wondermiddel. Denk twee keer na voordat u Systeemherstel. Belangrijke en kritische drivers, instellingen en .exe-bestanden worden verwijderd.
  • Als Systeemherstel wordt gebruikt in de veilige modus, het is permanent en kan niet ongedaan gemaakt worden.
  • Bestanden die op het bureaublad woonachtig zijn verwant aan zitten eenden en kunnen verdwijnen na een Systeemherstel. Opslaan in de map Mijn documenten in plaats daarvan.