Hoe kan ik muziek converteren naar CDA met Windows Media Player

Hoe kan ik muziek converteren naar CDA met Windows Media Player


Het CDA audioformaat is een formaat te vinden op audio-cd's. Deze bestanden, zoals muziek opgeslagen op cd's die je koopt in de winkels, zal spelen in een CD-ROM of CD-speler. Misschien wilt u audio-bestanden die zijn opgeslagen op uw computer om CDA-formaat om te zetten als je wilt om deze songs te luisteren weg van huis, zoals in uw auto. De Microsoft-software Windows Media Player kan worden gebruikt om muziek te converteren naar CDA en het creƫren van een audio-cd.

instructies

1 Open Windows Media Player. Klik op "File" aan de bovenkant van het programma en een drop box zal verschijnen. Selecteer 'Voeg toe aan bibliotheek' in het vak en een venster wordt geopend.

2 Klik in het open raam 'Toevoegen' en een tweede venster wordt geopend. Blader door alle in het tweede venster weergegeven mappen en klik op de map die de muziek je gaat converteren naar CDA houdt. Klik op de map en klik op "Open" om de muziek toe te voegen aan de Windows Media Player-bibliotheek.

3 Plaats een lege cd in de cd-drive van uw computer.

4 Klik op "Burn" gelegen in de bovenste balk van Windows Media Player. Klik vervolgens op de pijl zich in de "Burn" knop en een daling van de menu zal verschijnen. Selecteer "Audio CD" in de drop menu.

5 Klik op "Songs" onder het menu "Library" op het linker gedeelte van Windows Media Player. De Windows Media Player muziek zal verschijnen in het midden van de speler.

6 Klik op elk nummer dat u wilt converteren naar CDA en die liedjes slepen naar het "Burn List" paneel aan de rechter gedeelte van het programma.

7 Klik "Start Burn" geplaatst op de bodem van de "Burn List" paneel om de muziek te converteren naar CDA en die nummers aan de CD.