Hoe kan ik Flash-films in HD Maak

Hoe kan ik Flash-films in HD Maak


Adobe Flash is uitgegroeid tot een populaire design tool voor web-ontwikkelaars die willen een media-rijke ervaring om websites toe te voegen. High Definition (HD) video is de nieuwe tv-norm. Met de groeiende populariteit van online streaming video, kunt u HD-video bekijken via uw computer, op uw HD-televisie en zelfs met mobiele HD-video-spelers. Het creëren van Flash-animaties in HD vereist een basiskennis van het beeld HD grootte en hoe u een eenvoudige Flash-film te maken.

instructies

Maak het HD

1 Open Flash Professional en selecteer de standaard "Flash-bestand (ActionScript 3.0)" door te klikken op de knop "OK" in het menu opstarten.

2 Klik op "Edit" op het tabblad Properties zich aan de rechterkant van het programmavenster.

3 Voer "1920" in het eerste veld "Afmetingen" (breedte) en 1.080 in het tweede veld (hoogte). Klik op de knop "OK". Dit zijn de afmetingen van de 1080P HD-formaat. Voer "1280" (breedte) van "720" (hoogte) voor de 720P HD-formaat. Gebruik de 1080P afmetingen voor dit voorbeeld.

4 Verminder de grootte van het podium (de grote witte rechthoek) door het selecteren van de grootte pull-down menu direct links van het tabblad Eigenschappen in de rechterbovenhoek van het programmavenster. Selecteer "50%" of een formaat geschikt is voor uw monitor. Gebruik de schuifbalken om het podium te positioneren in het midden van het programmavenster.

Maak de Movie

5 Druk op de "O" om de Oval Tool selecteren

6 Met de cursor geplaatst op het podium, houdt u de Shift-toets ingedrukt tijdens het slepen van de muis om een ​​cirkel te vormen.

7 Druk op de "V" op het toetsenbord om terug te keren naar de Selection Tool.

8 Plaats de cirkel net buiten de linkerkant van het podium door te slepen met je muis.

9 Klik op "Wijzigen" en vervolgens "Convert to Symbol" in het menu.

10 Type "ball_animation" in het "Naam" veld van het dialoogvenster en klik op de knop "OK".

11 Plaats de cursor over de kleine zwarte stip op het frame "1" in de tijdlijn venster. klik met de rechter muis en kies "Create Motion Tween" in het menu.

12 Sleep de cirkel net voorbij de rechterkant van het podium. Een dunne groene lijn toont de beweging pad.

13 Stel het bewegingspad door het plaatsen van de rode "Current Time Indicator" aan het frame 12. De cirkel zal ook verhuizen naar dat punt op het podium.

14 Sleep de cirkel met de muis naar een lager deel van de etappe. Let op het bewegingspad wordt nu een boog.

15 Klik op "Controle van de Test Movie" in het menu. Dit zal de film in een Flash Player-venster bekijken.

16 Klik op "File" en vervolgens "Publicatie-instellingen" in het hoofdmenu.

17 Typ "ball_animation" voor de SWF en HTML-bestand titels. Klik op het mappictogram om naar de map te kiezen die u wilt de bestanden opgeslagen.

18 Klik op de knop 'Publiceren' om het SWF-filmbestand en HTML-document te maken.

Hints

  • Gebruik de HTML-bestand als een voorbeeld van hoe het SWF-bestand insluiten in een bestaande HTML-webpagina.