Hoe te verwijderen Adobe Reader

Er zijn twee manieren om Adobe Reader vanaf uw apparaat te verwijderen. Het makkelijkst is om Windows aan het werk voor u doen. Echter, als in het geval dat de bestanden worden dan beschadigd de stappen worden veel ingewikkelder en je nodig hebt om zorg te nemen van corrumperende andere programma's te houden. Adobe Reader heeft geen uninstall programma zoals sommige softwareprogramma's te doen. De instructies voor het verwijderen van Adobe Reader zijn vergelijkbaar met elke versie van Adobe Reader en Windows-besturingssystemen.

instructies

1 Deze eerste stap moet u het Configuratiescherm te openen; als u werkt Windows Vista klik op \ open "Programma's en onderdelen. \" Als u werkt met Windows XP en open \ venster "Add / Remove Programs \".

2 Zoek Adobe Reader in de lijst met programma's, klikt u op het pictogram en klik vervolgens op de knop Verwijderen aan de bovenkant van het venster. Vanaf hier kunt u de aanwijzingen volgen om Adobe Reader te verwijderen van uw computer.

3 Als dit proces niet lukt of als u een foutmelding dat het programma niet kan dan worden verwijderd ontvangen, moet u deze handmatig verwijderen. Vanuit het menu Start zoekt u het pictogram Deze computer en klik op om het venster te openen, dubbelklikt u op de \ "C: \" drive, dubbelklikt u op \ "Programma's, \" en dubbelklik op de map Adobe.

4 Zodra u de Adobe-map te openen, klikt u op de \ "Reader \" map; ofwel gebruik maken van de knop Delete of klik met de rechtermuisknop op de \ "Reader \" map en kies \ "Verwijderen. \" Wanneer u wordt gevraagd of u het bestand wilt verwijderen of niet op \ "Ja. \"

5 Om de Adobe Reader uit het register te verwijderen is ingewikkelder. U kunt echter de primaire map te verwijderen zonder te zoeken naar de andere bestanden. Selecteer de run commando van de accessoires in het menu Start, voert u \ "regedit \" klik \ "Ok. \" Ga naar HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Adobe, met de rechtermuisknop op de map Reader en selecteer \ "Verwijderen. \" Dit doet het hele register niet schoon te maken, maar het zal de eerste map voor het programma Adobe Reader te verwijderen.

6 Gebruik ctrl F om te zoeken naar deze registry entries, selecteert u elke en vervolgens verwijderen door met de rechtermuisknop klik of je delete knop:

HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Adobe \ Adobe Reader
HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Adobe \ Repair \ Adobe Reader
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Products\68AB67CA7DA73301B7448A0000000020 HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Classes \ Installer \ Kenmerken \ 68AB67CA7DA73301B7448A0000000020
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall{AC76BA86-7AD7-1033-7B44-A80000000002}
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Classes \ Installer \ Products \ 68AB67CA7DA73301B7448A0000000020
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Internet Explorer \ Lage Rechten \ ElevationPolicy {9C6A861C-B233-4994-AFB1-C158EE4FC578}
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Policies \ Adobe \ Acrobat Reader
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Internet Explorer \ Lage Rechten \ ElevationPolicy {358E6F10-DE8A-4602-8424-179CA217F8EE}
HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Adobe \ Adobe Reader

Hints

  • Misschien wilt u een back-up van uw register voordat u de bovenstaande procedure. Dit zal ervoor zorgen dat als je de verkeerde sleutel te verwijderen kunt u de back-up bestand te herstellen zal zijn. Als u de Register-editor te openen, klikt u op \ "File, \" dan \ "Export. \" Sla het bestand in de map documenten, gebruik de standaard naam of kies een naam die u kunt onthouden. Ga dan verder met het verwijderen van de bovenstaande inzendingen. Start de computer opnieuw als u klaar bent met de verwijdering.