Hoe maak je een invulbare formulier voor e-mail die verzonden Back To Me Maak

Hoe maak je een invulbare formulier voor e-mail die verzonden Back To Me Maak


Vulbare vormen een gebruikelijke manier om informatie van eindgebruikers stellen om verschillende redenen, waaronder registraties en lidmaatschapsaanvragen. Deze interactieve formulieren kunnen diverse terreinen en actieknoppen, zoals die ontworpen om te worden teruggestuurd naar de auteur hebben. Met de juiste software, kunt u een invulbaar formulier voor e-mail die naar u terug door het volgen van een paar stappen worden verzonden te creëren.

instructies

Gebruik een commerciële PDF Writing Program

1 Installeer een commerciële PDF schriftelijk toepassing op uw computer. Hoewel veel PDF schrijven van programma's bevatten formulieren gereedschap, moet u een die een "knop" functie waarmee eindgebruikers om het formulier terug e-mail naar een opgegeven adres heeft downloaden. Adobe Acrobat Pro, die wordt gebruikt in de volgende stappen, heeft deze specifieke vormen hebben. Omdat Acrobat Pro is een duur programma, overweeg dan te proberen de gratis proefversie van de Adobe Systems website.

2 Open een PDF-bestand waarvoor u wilt een invulbaar formulier te maken. Klik eenmaal op het menu "Bestand" en een keer op de optie "Open". Selecteer de map waarin het PDF-bestand wordt opgeslagen met behulp van het menu "Zoeken in" en dubbelklik op de bestandsnaam om het te starten. Omdat de Acrobat-producten staan ​​niet toe dat voor free-form creatie van een PDF-bestand, moet u er een maken met een bron programma, zoals Microsoft Word. Denk aan het creëren van het tekstgedeelte van het formulier met Word en het document als PDF-bestand op te slaan.

3 Toegang tot de "formulieren" werkbalk in Acrobat. Gebruik het menu "Extra" de optie "Formulieren" te selecteren en klik eenmaal op de "Show Forms Toolbar" vermelding. De "formulieren" werkbalk, waarin alle beschikbare vorm veld instrumenten bevat, zal openen in de buurt van de standaard werkbalk. Voeg formuliervelden als nodig is om uw document op uw invulbare formulieren te maken. Alle vormen instrumenten werken op dezelfde fundamentele wijze. Klik één keer op een instrument icoon. Klik eenmaal in een gebied van het document waar u wilt een veld en sleep toe te voegen aan een gewenste grootte terwijl u de muisknop ingedrukt houdt. Nadat de muisknop wordt losgelaten, gebruik dan het venster "Eigenschappen" om het uiterlijk van het veld aan te passen.

4 Voeg een knop om het formulier te worden geretourneerd in een e-mail. Klik eenmaal op het pictogram "knop Tool" en volg de aanwijzingen voor het toevoegen van het veld uit Stap 3. Selecteer het tabblad 'Acties' in het menu "Eigenschappen". Klik één keer op de knop 'Toevoegen' na het selecteren van "Gevraagd Form" in het menu "Select Action". Klik eenmaal op de optie "Complete Document". In het URL-veld, type "mailto:" gevolgd door het e-mailadres waarnaar u wilt dat de invulbaar formulier teruggestuurd, bijvoorbeeld mailto: [email protected] Klik één keer op de knop "OK" en dan een keer op de knop "Sluiten". Vergeet niet om de vorm met behulp van de 'Opslaan als' optie onder het menu "Bestand" op te slaan.

Gebruik een gratis PDF Writing Program

5 Installeer een gratis PDF schriftelijk toepassing op uw computer. Terwijl sommige gratis PDF schrijven van programma's bevatten formulieren gereedschap, moet u een die een "knop" functie waarmee eindgebruikers om het formulier terug naar een opgegeven adres een e-mail heeft te downloaden. PDFill, die wordt gebruikt in de volgende stappen, heeft deze specifieke vormen hebben. PDFill kan worden gedownload van de website PDFill.

6 Open een lege PDF-document door het selecteren van de "Open een lege PDF-document" optie in het menu "Bestand" PDFill PDF-editor om een ​​lege PDF-pagina te lanceren. Toegang tot de "tekstveld Tools" en "Form Field Tools" werkbalken in PDFill in het menu "Invoegen". Deze werkbalken, die alle beschikbare tekst en de vorm veld gereedschappen bevatten, zal openen in de buurt van de standaard werkbalk.

7 Voeg tekst en formuliervelden als nodig is om aan uw invulbaar formulier te maken. Alle tekst en conclusies instrumenten werken op dezelfde fundamentele wijze. Klik één keer op een instrument icoon. Klik eenmaal in een gebied van het document waar u wilt een veld en sleep toe te voegen aan een gewenste grootte terwijl u de muisknop ingedrukt houdt. Nadat de muisknop wordt losgelaten, gebruik dan het venster "Eigenschappen" om het uiterlijk van het veld aan te passen.

8 Voeg een knop om het formulier te worden geretourneerd in een e-mail. Klik eenmaal op het menu "Extra" en selecteer de optie "PDF Actie". Klik eenmaal in een gebied van het document waar u de knop en sleep toe te voegen aan een gewenste grootte terwijl u de muisknop ingedrukt houdt. Typ de naam PDF-vorm in de "Application" in. Typ "mailto:" in de "Operation" veld, gevolgd door het e-mailadres waarnaar u wilt dat de invulbaar formulier teruggestuurd, bijvoorbeeld mailto: [email protected] Klik één keer op de knop "OK" en dan een keer op de knop "Sluiten". Vergeet niet om de vorm met behulp van de 'Opslaan als' optie onder het menu "Bestand" op te slaan.