Hoe te downloaden Room Design Van Ikea naar Mac

Hoe te downloaden Room Design Van Ikea naar Mac


website Ikea heeft meerdere online design tools om u te helpen het plannen van uw volgende vernieuwing. Terwijl de meeste gemakkelijk te openen in de webbrowser, de keuken planner vereist een speciale browser plug-in voor zowel Mac als Windows-gebruikers. Als uw Apple-computer voldoet aan de minimale systeemvereisten, zult u in staat om de plug-in te downloaden, installeren en te beginnen met behulp van de planner. Het proces is vergelijkbaar met het installeren van andere plug-ins op uw Apple-computer.

instructies

1 Open Firefox of Safari en typ "ikea.com/ms/en_IE/rooms_ideas/splashplanners.html" in de adresbalk. Hit "Return" om naar de website.

2 Klik op "Begin nu" onder "Kitchen planner." Vink het vakje om te bevestigen dat u hebt gelezen en ga akkoord met de licentieovereenkomst. Klik op "Install Player" om automatisch te beginnen met het downloaden van de plug-in's.

3 Dubbelklik op "2020PluginInstaller.dmg" in het venster van de download, dan gaat u naar het nieuwe venster "2020PluginInstaller" als het niet automatisch naar de voorkant van het scherm gebracht. Sleep het blok aan de linkerkant van het scherm naar de map op de rechterkant en loslaten. Als u wordt gevraagd om, authenticiteit van de plug-in, dan sluit dit venster.

4 Ga terug naar uw webbrowser en klik op "Command" en "Q" op hetzelfde moment om de browser volledig af te sluiten. Open de webbrowser weer en ga terug naar het webadres in stap 1.

5 Scroll naar beneden naar de "keuken planner" en selecteer "Start nu." In het nieuwe venster, klikt u op "Start" om de planner te lanceren.