Hoe maak je Christmas Songs kopiëren naar een cd

Hoe maak je Christmas Songs kopiëren naar een cd


Als je je kerstliedjes op uw computer te houden, wilt u misschien om ze te kopiëren naar een cd. Zodra je je nummers op een cd, kunt u luisteren naar hen van een cd-speler, in plaats van te hoeven uw computer met u hebben. Om tijd te besparen, eerst organiseren van al uw kerstliedjes in dezelfde map voor gemakkelijke toegang. Vervolgens kunt u gebruik maken van een mediaspeler, zoals Windows Media Player of RealPlayer, om ze te kopiëren naar een cd.

instructies

Windows Media Speler

1 Open Windows Media Player en selecteer de map met de kerstliedjes die u wilt overbrengen naar uw CD.

2 Selecteer het tabblad "Burn" bovenaan, rechts van uw pagina.

3 Klik op de "Burn opties" knop aan de rechterkant van de tab "Burn" om het uit te breiden. Selecteer "Audio CD" uit te breiden.

4 Selecteer en sleep de kerstliederen die u wilt toevoegen van het album (middelste paneel) in de "lijst Burn." Om de volgorde van de songs te herschikken, gaat u naar het rechterpaneel. Sleep de nummers waar u wilt hen om te gaan.

5 Plaats een lege cd in de cd-drive en druk op de "Start Burn" knop.

Echte speler

6 Open RealPlayer en selecteer het tabblad "Burn / Transfer".

7 Ga naar de "Taken" venster en klik op "Select CD Type." Selecteer "Audio CD" als het op dit moment niet geselecteerd en klik op "OK."

8 Selecteer 'Tracks uit Mijn bibliotheek. " Kies de map met de kerstliedjes die u wilt toevoegen of klik op de knop "Bladeren" om ze te vinden in een andere map.

9 Selecteer en dubbelklik op de geluidsbestanden die u wilt toevoegen. Uw kerstliederen worden toegevoegd aan het album.

10 Selecteer alle kerstliedjes die u wilt kopiëren naar uw CD.

11 Klik op de knop "Alles Toevoegen aan CD" aan de onderkant van het linkervenster.

12 Plaats een lege cd in de cd-drive en druk op 'Brand uw cd. "