Met wie kan ik contact met een bezorgdheid over mogelijke fraude van mijn Hotmail account?

Als iemand je Hotmail-account is gehackt, konden ze frauduleuze berichten naar vreemden, evenals mensen te sturen in uw adresboek. Dit kan emotioneel bedroevend voor u en uw dierbaren. Echter, gecompromitteerde accounts zijn ook een bron van spam en potentiële virusinfecties. Spammers zullen vertrouwen op uw vertrouwde naam op onveilige links of bijlagen verzenden. Microsoft biedt advies voor uw account herstellen naar de vorige toestand; Echter, het bedrijf geeft geen specifieke contactinformatie indien u wenst over fraude van uw Hotmail-account te spreken.

Contact opnemen met ondersteuning

Ga naar de Windows Live support website en selecteer "Windows Live Hotmail" of "Windows Live Mail" als de getroffen product. U kunt klikken op "Stel een vraag" en een profiel voor de Windows Live Support Center te voltooien. Vervolgens kunt u threads bekijken in het support forum onder de kop "Mijn account is gecompromitteerd." Als er geen draad aan uw behoeften voldoet, kan je je eigen te maken. Vanaf het moment van publicatie, Microsoft biedt geen enkele vorm of manier om rechtstreeks contact opnemen met ondersteuning buiten de forums.

wachtwoord resetten

Als je denkt dat iemand heeft gehackt of gecompromitteerd je Hotmail of Windows Live Mail-account, moet u zich aanmelden en het wachtwoord te wijzigen zo snel mogelijk. Als je niet kunt aanmelden bij uw account, omdat de frauduleuze persoon het wachtwoord veranderd is, kunt u proberen om het wachtwoord met behulp van uw beveiliging zin te resetten. Zodra u toegang tot uw account, uw wachtwoord wijzigen, zodat mensen niet meer frauduleuze e-mails kan sturen als jij.

Het beveiligen van Hotmail-account

Microsoft raadt het gebruik van moeilijk te raden wachtwoorden hackers of andere mensen af ​​te schrikken toegang krijgen tot uw Hotmail-account. U kunt ook regelmatig uw wachtwoord wijzigen om de veiligheid te verbeteren. Als u zich zorgen over uw account steeds gecompromitteerd in de toekomst, kunt u een of meer methoden van herstel toe te voegen vanuit de Windows Live-account overzicht website. Zo kunt u uw persoonlijke computer toe te voegen als een vertrouwde PC om de toegang tot een gehackte rekening krijgen of voeg uw mobiele nummer aan een beveiligingscode krijgen als je nodig hebt om uw account opnieuw in te stellen.

Het vermijden van toekomstige bedreigingen

Het bedrijf stelt voor dat u altijd gebruik maken van een anti-virus programma op uw computer en uw besturingssysteem up-to-date. Dit helpt om eventuele gaten in de beveiliging die toegang tot uw computer of e-mail kan bieden op te lossen. Bovendien, Hotmail adviseert tegen het beantwoorden van e-mails die vragen om uw Hotmail-wachtwoord. Phishing-websites en e-mails kunnen verschijnen om te kijken als ze afkomstig zijn uit Hotmail. Vermijd te klikken op alle links die lijken te richten op Hotmail; in plaats daarvan, toegang krijgen tot de website direct door te typen in of uit uw favorieten.