Hoe te Sunken knoppen maken

Ontwerp een opvallende verzonken knop in Adobe Photoshop in elke kleur, grootte of vorm die u nodig heeft voor uw grafische vormgeving. Geef de knop een verzonken of gezonken look met een paar simpele commando's. Simuleren van een sleutel van de computer, kopieerapparaat knop, telefoon toets op de handset of een ander letterlijk of figuurlijk gebruik, en zelfs tekst toevoegen als u wilt.

instructies

1 Klik op "Start", "Programma's" en "Adobe Photoshop." Klik op "Nieuw" op het menu "Bestand". Stel document breedte en hoogte van 5 inches per stuk, en kies "CMYK" als de Color Mode. Selecteer een "transparante" achtergrond, zodat je later je gezonken knop kan slepen in andere visuals, zonder dat de achtergrond mee.

2 Klik op het vakje zwarte "Foreground" in de Toolbox aan uw linkerhand. Wanneer de "Color Picker" opent, wijzigt de voorgrond kleur aan een lichte of middentoon schaduw, zodat gezonken randen zal duidelijk zijn. Zo zal een bruine kleur, licht oranje of paars goed uitzien, maar een donkere toon of zwart zal de randen verdwijnen.

3 Kies de "rechthoek" tool van de Toolbox aan uw linkerhand. Een lat zal verschijnen waarmee u een vorm te tekenen met je cursor. Een rij van de beschikbare vormen zal verschijnen in de horizontale Toolbar gaan over de bovenkant van het scherm. De afgeronde rand rechthoek is de meest realistische. Hoewel je met een rechthoek, zal dezelfde stappen te werken met de "Ellipse" tool om een ​​ovale knop te maken.

4 Teken je rechthoek of andere vorm. Merk op dat het vult met de kleur die je hebt gekozen.

5 Klik op "Layer", kies "Layer Styles" en selecteer "Bevel en Reliëf."

6 Maak de volgende keuzes in het midden van het dialoogvenster dat zich opent. Onder "Structuur, 'kiezen' Inner Bevel" voor Style. Kies "Chisel Hard" voor Techniek. Stel de schuifknop op ongeveer 100. Verander de richting naar "Down." De schuifregelaar Grootte kan gaan tot 90 pixels, en laat de slider verzachten bij 0.

7 Maak de volgende keuzes in de "Shading" deel van het dialoogvenster. Stel de hoek van 120 graden en de hoogte 30. Kies de eerste Contour optie, die is degene die samen eruit ziet als een donkere en lichte driehoek. Laat anti-aliasing uitgeschakeld. Highlight Mode moet "Normal", met een dekking van 75 graden. The Shadow Mode kan worden "Multiply", met een dekking van 75 procent. Je hebt nu een verzonken knop.

8 Klik op "OK" om al uw instellingen op te slaan.

9 Gebruik de "T" tool op de linker Toolbox om tekst te plaatsen op uw knoop. Plaats de cursor in het midden van de knop en typ in een een-woord commando zoals "Open." Als uw type niet zichtbaar is, dan is dat omdat je tekstlaag up wordt gedekt door uw rechthoek laag. Kies met de Move Tool (rechtsboven op de Toolbox), en verplaats het type boven de Schuine kant en reliëf laag.

10 Sla het bestand in de Photoshop-indeling met de PSD-extensie, zodat je lagen toegankelijk maakt voor toekomstig bewerken zal zijn. Als u een kleiner bestand nodig hebt, sla het opnieuw als een JPG, die niet lagen zal hebben.

Hints

  • Speel met de beschikbare vormen om te zien wat de optie Schuine kant en reliëf doet voor een cirkel of ovale vorm, of voor een langere rechthoek.
  • Speel met de omvang en de afstand-instellingen om verschillende looks te zien.
  • Dezelfde stappen zal werken om een ​​uitstekend, in plaats van gezonken, knop te maken. Controleer de "Up" richting op het Schuine kant en reliëf instelling als u een knop die niet is gezonken willen.
  • Wanneer u het experimenteren bent door het veranderen van vormen, kleuren en schuine kanten, vergeet dan niet op te slaan over uw bestaande bestand. Gebruik een andere naam op te slaan, zoals "sunkenbuttonellipse" of "sunkenbuttonorange."