Hoe maak je een proxy gebruiken om Gmail Toegang

Soms kan Gmail moeilijk toegankelijke op het werk of een andere locatie die beperkingen legt op het gebruik van Internet zijn. Als u nodig hebt om uw Gmail te krijgen, zijn er tal van manieren waarop je in staat zijn om de beperkingen te omzeilen. Lees de volgende tips om te leren hoe je je Gmail ergens te komen en het gebruik van volmachten, indien nodig.

instructies

1 Bepaal of je eigenlijk een proxy nodig hebt of niet. Soms kunt u omzeilen met behulp van een proxy door simpelweg te typen in een andere URL op de adresbalk van uw browser. Probeer verschillende URL's zoals https://www.gmail.com, https://gmail.com, http://m.gmail.com, https://m.gmail.com, http://googlegmail.com, https://googlemail.com, http://mail.google.com/mail/x of https://mail.google.com/mail/x.

2 Denk aan het configureren van e-mailclient van uw computer om de inhoud van uw Gmail inbox automatisch op te halen. Toegang tot Google's "Help" documentatie op de website van Gmail, identificeren uw e-mail client in de lijst en volg de instructies om het instellen van uw e-mail op de client.

3 Toegang Gmail met behulp van Google Desktop. Download de applicatie op uw computer aan en krijg toegang tot uw Gmail gewoon door de toegang tot Google Desktop. Met behulp van Google Desktop kan u helpen omzeilen werkplek beperkingen en weg te nemen de noodzaak om een ‚Äč‚Äčaparte proxy gebruiken.

4 Denk na over het gebruik van een programma genaamd "Gmail Lite." Gmail Lite kan werken met webservers en je eigen persoonlijke website om Gmail te openen zonder het gebruik van een website. U moet zelf uw eigen website om deze toepassing te gebruiken en het vereist ook een actieve download.

5 Gebruik Google als een proxy voor toegang tot Gmail. Haal je Gmail door het surfen op het internet via Google Translate, Google Web Toolkit en Google XHTML.

6 Zoek op internet naar andere web-based proxies als een laatste redmiddel. Hoewel proxies niet gelieerd aan Google kan krijg je toegang tot Gmail, kan nadelen zoals pop-ups te maken met behulp van deze proxies problemen.