Hoe maak je een PDF-presentatie in Photoshop Elements Make

Hoe maak je een PDF-presentatie in Photoshop Elements Make


Adobe Photoshop Elements is een programma dat is ontworpen voor de gemiddelde gebruiker het grootste deel van de basisfuncties van Adobe Photoshop, terwijl waardoor ze gemakkelijker te gebruiken geven. Het heeft ook het voordeel dat ze veel goedkoper dan de professionele tegenhanger. Een van de meest gunstige eigenschappen in beide programma's is de mogelijkheid om de productie documenten PDF presentaties. Maak een diavoorstelling van documenten die kunnen worden gebruikt voor zakelijke presentaties te geven of zelfs voor creatieve taken zoals een familie foto slide show.

instructies

1 Klik op het pictogram "Photoshop Elements" om het programma te openen. Het pictogram zal ofwel worden geplaatst op uw bureaublad of in het menu Start onder "Alle programma's."

2 Klik op het tabblad "Create" in de linkerbovenhoek van het programmavenster en ervoor kiezen om een ​​diavoorstelling te maken.

3 foto's of pagina's toe te voegen aan uw project tot u het project de manier waarop u wilt dat deze wordt weergegeven in de presentatie.

4 Klik op het "File" rubriek in de linkerbovenhoek van het venster en de muis over "Output" in het drop-down menu dat verschijnt. Klik op 'Opslaan als een bestand. " In het venster dat opent, ervoor kiezen om het project als een PDF-bestand op te slaan.

Hints

  • U kunt de weergave tijd van elke dia in de PDF Slide Show dialoogvenster dat aangeeft wanneer u uw project te maken aan te passen.