Hoe maak je een cd-r-station Problemen

Als het goed werkt, een cd-r-station biedt een geweldige manier om een ​​back-up van gegevens en het branden van audio-cd's. Als het werkt, kunt het lijken alsof een dure inrichting voor het omzetten van lege cd's in goedkoop DC (onderzetters). Hoewel het moeilijk vast te pinnen het probleem kan zijn, is er geen tekort aan mogelijke oplossingen.

instructies

CD-R-station verliest aansluiting op de computer tijdens het schrijven

1 Probeer het schrijven bij lagere snelheid en met alle andere toepassingen gesloten.

2 Een upgrade van uw besturingssysteem kan het cd-r-station te verwarren. Controleer Web schijf fabrikant voor compatibiliteit info op uw systeem.

3 Download en installeer up-to-date stuurprogramma's voor cd-r-station.

4 Als kabels zijn defect of te lang, probeer verschillende, kortere kabels.

5 Voor Universal Serial Bus (USB) drive, probeer het inpluggen direct in de USB-poort van de computer in plaats van in de hub.

6 Voor de FireWire-station, sluit u rijden naar de computer pas nadat beide drive en de computer zijn ingeschakeld.

7 Stel CD-authoring-software om Disc-at-Once als die optie beschikbaar is.

8 Zorg ervoor dat CD-R-station geïsoleerd is van harde geluiden en trillingen tijdens het schrijven.

9 Probeer ander merk lege CD media.

Drive meldt buffer underruns tijdens het schrijven (PC is geen data snel genoeg te sturen naar CD-R)

10 Probeer het schrijven bij lagere snelheid en met alle andere toepassingen gesloten.

11 Stilgelegd en de computer en cd-r-station opnieuw op te starten. Probeer het schrijven van een andere disc in de simulatie modus (de meeste CD-writing software ondersteunt dit) voordat u een andere schijf voor echt schrijven.

12 Stel CD-authoring-software om Disc-at-Once als die optie beschikbaar is.

13 Probeer ander merk lege CD media.

14 Maak een beeld van de CD en op te slaan op uw harde schijf tijdelijk (check your-CD schrijven van software documentatie om te zien of deze functie ondersteunt). Schrijf dan op schijf van deze afbeelding.

15 Als u nog steeds underruns krijgt bij het schrijven van een schijfkopie van, moet u uw harde schijf te defragmenteren. (Zie Hoe snelheid van een harde schijf.)

16 Als de drive is oververhit raakt, zorg ervoor dat de ventilator van het station werkt (indien aanwezig), en niet de aandrijving op de top van een ander warm apparaat niet ingesteld.

Schijven gebrand op uw harde schijf kan niet gelezen worden door andere stations

17 Probeer een ander merk CD-R media. Sommige stations graag een bepaald merk, terwijl anderen weigeren om het de tijd van de dag te geven.

18 Zorg ervoor dat u uw cd-schrijfsoftware ingesteld op "de sessie af te sluiten" of "af te ronden" op discs u schrijft.

19 Stof kan invloed hebben op uw CD-R lens. U kunt de binnenkant van de drive te reinigen door te blazen perslucht erin (terwijl er geen schijf is geplaatst). U kunt ook een standaard audio-cd-speler cleaning kit (zie Hoe kan ik een CD-speler oplossen).