Adobe Photoshop Color & Shading Tutorial

De Adobe Photoshop-software kan het woord "foto" hebben in een deel van de naam, maar je kunt wel een beetje met het programma doen zonder zelfs het uploaden van een foto. Photoshop wordt geleverd met een waarde van kleuren, verven, gereedschappen en filters van een kunstenaar winkel om aangepaste digitale ontwerpen te maken direct op het scherm. Laat je creativiteit, werken aan een kunstproject of gewoon experimenteren met wat Photoshop te bieden heeft.

instructies

1 Open Photoshop, klikt u op het menu "Bestand" en selecteer "Nieuw." Typ "Kleuren" in het vak "Naam" en typ uw afmetingen in de "breedte" en "Height" dozen, zoals "9" en "6" resp. Trek de afmetingen van menu's en selecteer "Inches." Klik op "OK" en de lege Photoshop canvas wordt geopend.

2 Dubbelklik op het linksboven plein van de "Color Picker ', dat is de twee overlappende gekleurde vakken aan de onderkant van de" Tools "palet. Kies een kleur verf en klik op "OK."

3 Klik op het menu "Borstel" op de "Tools" palet. Klik op de borstel op de werkbalk aan de bovenkant van het scherm. Het is niet gemerkt, maar is de tweede knop van links is een klein nummer. Selecteer een ronde, stevige borstelkop en schuif de "Size" bar "10."

4 Plaats uw cursor boven het vak "Kleuren" en trek een ontwerp, zoals een hart, ster, gezicht of kat hoofd. Switch kleuren verf en nog veel meer kleuren toe te voegen aan het ontwerp. Voor een van de kleuren, schuift u de "Dekking" op de werkbalk aan de bovenkant van het scherm naar beneden tot 50 procent. Merk op hoe de verf verschijnt semi-transparant, een lichtere tint dan de anderen. Experimenteer met de "Dekking" schuifknop als u verf.

5 Selecteer een nieuwe verf kleur uit de "Color Picker." Klik op de "Emmertje" tool, die eruit ziet als een gekantelde verf kan, en klikt u in het kader van de witte ruimte op de doos "Kleuren", die vult met die kleur. Als je niet het zien "Emmertje," rechts-klik op de "Gradient" tool, die eruit ziet als een rechthoek van gearceerde lijnen. Deze twee iconen delen dezelfde ruimte.

6 Open het menu "Window" en klik op "Lagen." De "Layers" palet opent met één laag. Dubbelklik erop om het venster "Layer Style" te openen. Klik op de "Slagschaduw" doos, die een cheque zet in het vak "Slagschaduw". Dit geeft je het tekenen van een schaduwrijke look en opent de opties "Slagschaduw".

7 Schuif de "Distance", "Spread" en "Size" schuifbalken naar rechts om de schaduw / shadow te verhogen op de tekening. Hoe verder je rechts schuift, hoe groter ze worden en hoe groter de afstand die zij dekken. Klik op de knop "OK" wanneer tevreden.

8 Klik op "Bestand", klik op "Opslaan als" en sla de tekening op de computer.