Hoe te converteren Van MS Word naar JPG

Spreek een collega of vriend stuurt u een Microsoft Word-document vol met afbeeldingen en wilt u deze weer te geven als een afbeelding of wijzigen in beeldbewerkingssoftware. Om dit te doen, zou je nodig hebt om het bestand in jpg-formaat om te zetten, maar helaas, Word niet deze mogelijkheid toe te staan. Hoewel veel toepassingen bestaan ​​die bedoeld zijn om precies dit probleem aan te pakken, kunt u een Word-document te converteren naar een .jpg, zonder het downloaden van extra software.

instructies

Het omzetten naar .doc .jpg

1 Open het document in Microsoft Word. Ga naar het menu "Bestand" en klik op "Opslaan als."

2 Klik op het drop bar label "Format" in het "Save As" box. In de lijst van formaten, selecteert u "PDF." Vervolgens selecteert u de locatie waar u het bestand wilt opslaan op uw computer en klik op 'Opslaan'.

3 Sluit Microsoft Word en het document te openen in een PDF-viewer zoals Adobe Acrobat of Voorbeeld op computers met Mac OSX.

4 In het menu "Bestand", klik op "Save As", klik dan op de druppel bar label "Format." Kies "JPEG", selecteer een locatie op te slaan en klik op de knop 'Opslaan'.

Hints

  • Niet alle PDF-viewers toelaten om bestanden te converteren. Mogelijk moet u zoeken op het internet naar een viewer die u toelaat om bestanden te converteren te vinden.
  • Als u niet beschikt over Microsoft Word of een PDF-viewer die bestanden kan omzetten, zijn er een aantal software-programma's die specifiek ontworpen om .doc bestanden te converteren naar .jpg.