Hoe maak je een computer gratis Fix

Een veel voorkomende misvatting is dat je moet een professional te zijn in staat om een ​​computer te repareren. Naarmate de technologie blijft om door te gaan, wordt dit steeds minder waar. Personal computers hebben nu tientallen gratis, ingebouwde hulpprogramma's ontworpen om u te helpen de controle over uw machine te nemen en vele problemen die zich kunnen voordoen op te lossen. Het beste deel hiervan is dat je niet hoeft om een ​​specialist te dure diagnostische of andere tests die u zelf kunt doen in een paar minuten lopen te betalen.

instructies

1 Controleer de Device Manager. Dit is een ingebouwde utility ontworpen om u te waarschuwen voor eventuele problemen die u hardware kan worden ervaren. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram "My Computer" op het bureaublad, kies "Eigenschappen", klikt u op het tabblad "Hardware" en vervolgens op de "Device Manager" knop. Deze actie zal een lijst van al uw hardware en geeft aan welke normaliter actief zijn en welke problemen hebben. Het probleem hardware lijsten hebben ook tips vertellen je precies wat het probleem is en wat u kunt doen om het te repareren.

2 Defragmenteer uw harde schijf. Vanuit het menu "Start" selecteer "Alle programma's", "accessoires", "Systeemwerkset" en vervolgens "Defragmentatie." Uw computer herschikt gegevens op uw harde schijf op een manier om het allemaal gemakkelijker toegankelijk te maken. Dit kan de snelheid van uw machine en eventuele problemen met de prestaties die u kan hebben op te lossen.

3 Verwijder overbodige programma's die worden geladen wanneer uw computer wordt opgestart. Soms is een programma stelt zich te laden wanneer uw computer wordt opgestart, die over het algemeen uw computer kan vertragen nogal een beetje. Klik op de knop "Start" en typ "MSCONFIG" in het vak "Run". Klik op het tabblad "Opstarten" en verwijder de vinkjes uit de vakjes naast de namen van alle programma's die u niet wilt dat automatisch bij het uitvoeren van uw computer wordt opgestart.

4 Reset uw internetverbinding. Als je problemen hebt verbinding met het internet op geen enkele manier, gewoon de stekker uit de voeding van zowel uw modem en elke router kan worden gebruikt. Hiermee worden beide apparaten. Zodra je ze de stekker weer in, zal dit aandeel van elke internetverbinding problemen die kunnen worden ervaren van de leeuw vast hebben.

Hints

  • De stappen in dit artikel vooral van toepassing op computers met Windows-besturingssystemen. De nutsbedrijven wordt verwezen, zijn verkrijgbaar in elke Windows-besturingssysteem van Windows 95 naar het heden. Als u een Mac-computer, is het waarschijnlijk dat u de aard van de problemen die deze hulpprogramma's zou vaststellen, niet zullen ervaren als gevolg van de verschillende aard waarin Mac besturingssysteem uitvoert.