Hoe de Unified Messaging URL wijzigen

De Unified Messaging URL is een instelling die wordt gebruikt in de Exchange-server om te wijzen op een e-mail server die uitgaande en inkomende e-mail verwerkt. Het adres is waar de Exchange-server e-mail verstuurt wanneer de afzender van e-mails van een persoon op het internet. De configuratie kan het vermogen van de server om e-mail buiten uw lokale netwerk. De URL is opgezet in de Exchange-server, waarvan de belangrijkste configuratie van de console beschikbaar zijn voor elke versie van de e-mailsoftware.

instructies

1 Klik op de knop 'Start' op de Exchange-server taakbalk. Klik op "Systeembeheer", klik vervolgens op "Exchange Management Console" om het configuratieprogramma te openen.

2 Klik op het plus-teken naast het pictogram met de naam "Server Configuration." Dit vergroot een lijst met opties. In de lijst met opties, klikt u op "Client Access."

3 Klik met de rechtermuisknop uw server naam in en selecteer 'Eigenschappen'. Klik op het tabblad "URLs". Typ de URL voor inkomende en uitgaande e-mailservers in de tekstvakken. Klik op 'OK' om uw instellingen op te slaan.