Lexmark 2600 Problemen

Lexmark 2600 Problemen


Lexmark levert software printer-het oplossen van problemen voor gebruik met Windows-besturingssystemen. Als er een foutmelding optreedt, kunt u klikken op de link die in het bericht wordt weergegeven of u kunt "Lexmark Service Center" te selecteren in de map Lexmark programma printer vinden onder "Alle programma's." De Lexmark Service Center dan leidt u naar een mogelijke oplossing. Als u deze software niet hebt, kunt u nog steeds het oplossen van veel voorkomende problemen die zich kunnen voordoen bij de Lexmark X2600 multifunctionele printer.

verbindingsproblemen

Defecte kabelaansluitingen kunnen leiden tot het onvermogen om de Lexmark X2600 gebruiken. Dit geldt ook voor het netsnoer en de USB-kabel die de X2600 wordt aangesloten op uw computer. Controleer de functionaliteit van de stroombron door de stekker van de X2600 in een ander stopcontact of stekkerdoos. Het netsnoer moet goed aansluiten in het stopcontact en de printer. Controleer de USB-kabel om te bevestigen dat de ene kant verbindt stevig in een USB-poort van uw computer en of het andere uiteinde verbindt stevig aan de achterkant van de X2600. Controleer de functionaliteit van de USB-poort door het aansluiten van de kabel op een andere poort aan de achterzijde van uw computer.

Print en problemen Copy

Wanneer uw Lexmark X2600 blanco pagina's afdrukt, kan de inkt cartridges moeten worden vervangen. Controleer de plaatsing van het originele document als het proberen om een ​​kopie te maken om te bevestigen dat het ligt gezicht naar beneden op de glasplaat. Als herhaalde papierstoringen optreden, opent de klep om geen losse stukjes papier of ander vuil te bevestigen verschijnen binnen de rollen. Zelfs kleine stukjes papier kan ertoe leiden dat de printer te mislukken. Installeer de printerdriver software met behulp van de originele installatie-cd als u nog steeds niet kunt afdrukken, of download de huidige versie van de website van Lexmark.

Scan Problemen

Als de beelden die u scant verschijnen blanco, controleren de plaatsing van het originele document of foto. Plaats de originelen naar beneden op de glasplaat. Vuil op de glasplaat kan leiden tot de gescande afbeeldingen te vlekkerig en vlekken verschijnen. Reinig de glasplaat en scan het origineel opnieuw. Als u geen afbeeldingen kunt scannen, omdat de computer niet reageert, verwijdert u de software en installeer de meest recente versie compatibel is met het besturingssysteem van uw computer. U kunt de software van de website van Lexmark downloaden.

Fax Problemen

Een probleem met de telefoonlijn kan pogingen om faxen verzenden en te mislukken ontvangen veroorzaken. Controleer de lijn om een ​​kiestoon te bevestigen door het aansluiten van een telefoon op de aansluiting. Daarnaast controleert de juiste kabel plaatsing. De Lexmark X2600 bevat twee telefoon-aansluitingen, een die aansluit op de wandcontactdoos en één voor het aansluiten van een telefoon. Onjuist op de telefoonlijn resulteert in het onvermogen om faxen. Als u denkt dat u een fax gestuurd met succes, maar de ontvanger het nooit ontvangt, controleert het faxnummer van de ontvanger. Als u faxen met succes kan sturen, maar alleen ontvangt leeg faxen, vervangt u de inktpatronen.