Hoe te synchroniseren Google Apps naar Outlook 2010 (32-Bit)

Hoe te synchroniseren Google Apps naar Outlook 2010 (32-Bit)


Naast de mogelijkheid om e-mailberichten te verzenden en ontvangen, dan kunt u gebruik maken van Google om de kalender van evenementen op te slaan, te schrijven memo's en andere taken uit te voeren. Google Apps kunt u deze gegevens te synchroniseren tussen Microsoft Outlook en de verschillende Google-toepassingen, zoals de kalender te houden. Dit is een handig hulpmiddel als u Outlook regelmatig gebruiken, maar wilt toegang tot uw gegevens in Google, terwijl de buurt van uw computer. Zo kunt u uw gegevens van andere computers met een internetverbinding.

instructies

Exporteer uw Outlook-gegevensbestand

1 Open Outlook. Klik op "File" "Import en Export" "Exporteren naar bestand", "Next."

2 Klik op 'Bestand met persoonlijke mappen', 'Next'. Selecteer de map om het bestand te exporteren naar, zoals het bureaublad. Klik op 'Volgende'.

3 Klik op "Browse." Voer een naam voor het bestand. Klik op "OK", "Finish."

Gegevens importeren in Google Apps

4 Download Google Apps Sync voor Microsoft Outlook (zie bronnen).

5 Klik op "Ja" in het venster "User Account Control" op de vraag of je het programma wilt installeren.

6 Open Google App Sync als het niet automatisch wordt geopend na de installatie.

7 Voer uw Google-account gebruikersnaam en wachtwoord. Klik op "Doorgaan."

8 Selecteer "Gegevens importeren uit een bestaand profiel." Klik op "Vanuit een PST bestand" in het drop-down menu. Klik op de gegevens die u wilt importeren, zoals uw e-mail, contacten en agenda. Verwijder het vinkje "ongewenste e-mail"; het synchroniseren van deze map zal ruimte verspillen en meer tijd.

9 Selecteer of crashrapporten te verzenden naar Google en of AutoArchive uit te schakelen. AutoArchivering winkels oude e-mail op uw computer in plaats van synchroniseren met uw Google-account. Klik op 'Profiel maken. "

10 Wacht tot de data te migreren naar Google. Het programma zal u op de hoogte wanneer deze is voltooid. Open Outlook.

11 Selecteer uw Google-account van de "Koos Profile" venster. Klik op 'OK'. Google en Outlook zijn nu geconfigureerd om te synchroniseren.