Hoe kan ik Network Hardware installeren

Een netwerk kan een computer gebruiker verbinding met het Internet en daarbij tevens het doorlussen van andere computers. Er zijn verschillende onderdelen van de uitrusting die kan worden gebruikt om het netwerk te creëren een computer is verbonden, met inbegrip van de netwerkcomponenten en de computer hardware die het mogelijk maakt om verbinding met het netwerk in de eerste plaats. Het installeren van het netwerk hardware is relatief eenvoudig.

instructies

Network Cards en draadloze kaarten

1 Zet de computer uit en trek de stekker om de mogelijkheid van ongewilde elektrische schokken te voorkomen. Om alle resterende elektrische lading in componenten van de computer te verwijderen, drukt u op de uit-knop, zodat geen stroom meer in het systeem zal worden geloosd. Verwijder de schroeven van de rechter zijpaneel van de computer op zijn plaats en schuif de kant af, zodat u toegang tot de binnenkant van de behuizing van de computer. Leg de computer op zijn kant om jezelf een betere toegang te geven als het helpt.

2 Verwijder de schroef van een van de uitbreiding haven covers in plaats, dan trek het deksel uitbreiding haven uit van de zaak. Zorg ervoor dat de uitbreiding van de haven te dekken u lijnen verwijderd met een van de PCI-sleuven in de rechter benedenhoek van het moederbord van uw computer (waar andere uitbreidingskaarten zoals geluidskaarten en videokaarten zou worden gevestigd).

3 Plaats uw netwerkkaart of draadloze netwerkkaart boven de PCI-sleuf die overeenkomt met de uitbreiding haven te dekken die u hebt verwijderd, gebruik dan stevig maar zachte druk om het contact van de kaart in het PCI slot glijden. Controleer of de kaart stekkers helemaal in de PCI-slot; op de juiste wijze aangesloten, moet een inkeping in de uitbreiding haven dekking van de kaart op een lijn met het schroefgat van de schroef die u eerder hebt verwijderd.

4 Schroef de eerder verwijderde schroef weer op zijn plaats, het beveiligen van uw netwerkkaart of draadloze kaart. Plaats het zijpaneel van de computer en sluit deze vervolgens weer in. Als je een netwerkkaart is geïnstalleerd, sluit u een Ethernet-kabel erin, zodat u kunt aansluiten op de rest van het netwerk. Als u een draadloze kaart is geïnstalleerd, schroef de antenne in de juiste sleuf op de achterkant van de kaart, zodat u beter kunt kiezen uit een draadloze signaal.

5 Opstarten van de computer en de bestuurders of andere noodzakelijke software te installeren om de volledige functionaliteit van uw nieuwe netwerkkaart of draadloze kaart te krijgen.

routers

6 Plaats uw router op een vlakke en stevige ondergrond in de buurt van uw modem. Als u uw netwerk bedraden met alleen Ethernet-kabel, zorg ervoor dat u voldoende Ethernet-kabel aan elke computer of apparaat dat het gebruik van de router zal bereiken.

7 Sluit de router aan op een stopcontact en sluit de Ethernet-kabel van de modem in "inkomende" of "modem" Ethernet-poort van de router. Je moet ook draaien de Ethernet-kabel om alle computers die zal aansluiten op de router en steek de kabels in de juiste sleuven aan de achterzijde van de router.

8 Meld u aan bij de router van uw favoriete Internet browser met behulp van het IP-adres dat in de documentatie van de router. Meld u aan als beheerder van de router, ga dan naar het "Setup" -pagina van de software van de router.

9 Voer de setup wizard, die u door de stappen van het opzetten van uw router. Het zal de router te configureren voor het soort gebruik dat u van plan bent om het nodig hebben voor, en zal waarschijnlijk activeren van een firewall in de router en zet de draadloze netwerk (als de router is uitgerust met een draadloze zender en ontvanger). Stel een beheerderswachtwoord voor het ongeoorloofd wijzigen van instellingen te voorkomen, laat vervolgens de router opnieuw op te starten wanneer u de instellingen af ​​te ronden.

Wireless Access Points

10 Plaats uw draadloze toegangspunten op een stabiele ondergrond op plaatsen waar het draadloze signaal is niet erg sterk. De access points in staat zal zijn om u extra draadloze signaal bronnen om het bereik van uw draadloze netwerk algehele versterken geven.

11 Sluit het ene uiteinde van een Ethernet-kabel in uw draadloze access point. Het andere uiteinde van de Ethernet-kabel moet worden aangesloten op een router, hub of computer die toegang tot het netwerk heeft. Stekker in een router of switch biedt een meer solide netwerkverbinding.

12 Meld u aan bij het access point (met behulp van dezelfde methode die u zou gebruiken om in te loggen op de router, maar met het IP-adres in de documentatie van de wireless access point) en voer de configuratiewizard. De wizard zal het toegangspunt te activeren zodat de uitzending begint het draadloze signaal om de toegang tot het draadloze netwerk.

13 Laat het toegangspunt opnieuw eventueel na configuratie is voltooid.

Hints

  • Bij gebruik van een draadloos netwerk, neem de tijd om het opzetten van een encryptiesleutel als u wilt extra beveiliging toe te voegen aan uw netwerk en ongeoorloofd gebruik te voorkomen.
  • Mocht u problemen met het netwerk ondervindt, probeer dan de stekker van de router gedurende 15 tot 30 seconden, vervolgens opnieuw aan te sluiten om het te resetten. Dit kan veel problemen met het netwerk die worden veroorzaakt door een tijdelijke fout met de router te lossen.