Hoe maak je een Flat Screen Monitor Meet

Hoe maak je een Flat Screen Monitor Meet


Voor iemand in de markt voor een nieuwe computer monitor, de grootte is van de essentie. Als u gebruik maakt van uw pc voor iets eenvoudigs als surfen op het internet en te typen papers, u waarschijnlijk niet een enorm beeldscherm nodig. Echter, als je werkt met computers voor een levende of wilt u uw PC gebruiken voor entertainment en hebben de extra ruimte, de monitor grootte is belangrijk. Begrijpen hoe de monitor grootte wordt bepaald is van cruciaal belang bij het winkelen voor uw volgende LCD, of flat screen display.

instructies

1 Zoek een beeldscherm model bij een elektronica winkel, of online zoeken voor de metingen van de monitor die u overweegt.

2 Meet het scherm van de monitor met behulp van het meetlint, het nemen van het diagonaal van de linkerbenedenhoek van het scherm om de rechter bovenhoek. Wees voorzichtig het scherm met de meetlint niet aan te raken; je zou kunnen beschadigen of krassen. Dit kan ook worden gedaan vanaf de linker bovenhoek naar de rechter benedenhoek. Monitor grootte wordt meestal gemeten in inches.

3 Let op de grootte en de naam van het beeldscherm in uw kladblok.

4 Meet horizontaal van de linkerbenedenhoek van het scherm om de rechterbenedenhoek van het scherm om het zichtbare beeldformaat bepalen (of VIS). Dit kan ook gebeuren met de bovenste hoeken van het scherm. Nogmaals, wees voorzichtig het scherm niet aan te raken met het meetlint.

5 Let op de VIS grootte van het beeldscherm in uw kladblok.

6 Gebruik de verzamelde informatie te controleren afmetingen te vergelijken en bepalen wat het beste is voor u en uw huis. Grotere schermen hebben de neiging om hoger in prijs lopen dan kleinere monitoren. Andere aspecten te overwegen zijn schermresolutie en de ingangen beschikbaar op de monitor (bijvoorbeeld HDMI, S-Video, VGA).