Hoe Verschillende websites bouwen

De eenvoudigste manier om meerdere websites te bouwen is om eerst een web hosting service te krijgen op een maandelijkse basis die onbeperkt aantal domeinen mogelijk maakt. Koop een dedicated server plan voor volledige server control, de duurdere optie, of het verkrijgen van een plan op een gedeelde server, de goedkope optie. Maak je een web hosting service die het mogelijk maakt ook het installeren van een gratis content management systeem zoals Joomla !, Drupal of WordPress als onderdeel van het pakket deal. Koop die domeinnamen en maak je klaar om het bouwen van websites te starten.

instructies

1 Het verkrijgen van een web hosting plan dat zal groeien met u als u op te bouwen en te groeien uw websites. Vele goedkope plannen zijn van een aantal webhost aanbieders zoals Hostgator, BlueHost en GoDaddy online beschikbaar.

2 Schaf trefwoord rijk of branded domeinnamen van de keuze uit een van de multiple domeinregistreerders online of bij uw hosting bedrijf. Na aankoop, inloggen op de account en ga naar het gebied voor het beheren van domeinen. Selecteer de optie die u toelaat om de naam servers veranderen in het web hosting service van uw keuze. De naam servers zijn voorzien van een e-mail na bevestiging van de aankoop van uw web hosting pakket. Kies de optie die "Hosting Name Servers" ergens anders zegt. Voer de naam servers in de verstrekte gebieden. NS.XXX.WebHostName.com: Er zullen twee geconfigureerd als dit. De "X" staat voor het nummer van de naam van de server zoals "199" of "19" in e-mail van de webhost's.

3 Meld u aan bij uw web hosting account en toegang tot de cPanel door de instructies in uw sign-up en bevestigings e-mail. In sommige gevallen kunt u naar de domeinnaam die u zich heeft aangemeld en voeg "cpanel" aan het eind van de website domein zoals "http://www.mywebsitename.com/cpanel." Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in uw bevestigings e-mail en druk op "Enter."

4 Navigeer naar de sectie "Domeinen" op het bedieningspaneel en zoek het pictogram dat zegt "toevoegen Domeinen." Voeg de domeinen van alle websites gekocht. "Save" en verlaat terug naar de homepage van het bedieningspaneel na het toevoegen van elk domein afzonderlijk.

5 Klik op het pictogram voorzien op het bedieningspaneel (of cpanel) die u naar de installatie van het content management systeem. Dit komt meestal voor onder de rubriek "Software and Services" van het bedieningspaneel. Als u niet zeker bent van deze, de informatie in het Help-gedeelte van de webhost provider, of rechtstreeks contact opnemen met de webhost.

6 Kijk naar het gebied dat de "Content Management System" of "Blog" software toont op het scherm dat verschijnt en kies het product van voorkeur voor het maken van het platform voor uw website.

7 Klik op de tekstlink of het pictogram van het platform van keuze en selecteer "Nieuwe installatie" in het volgende scherm dat wordt geopend.

8 Voer de domeinnaam door deze in de lijst te selecteren verstrekt en selecteer "Install."

9 Herhaal deze procedure voor elk van de domeinnamen en websites.

10 Meld u aan bij elke website afzonderlijk na de installatie om een ‚Äč‚Äčthema te kiezen, maak individuele content pagina's en informatie om uw website toe te voegen door het volgen van de link die zegt "inloggen op de website." Installeer de plug-ins die bij de CMS voor het toevoegen van sitemaps, analytische programma's en nog veel meer.

11 Configuratie van uw website op basis van de Federal Trade Commissies eisen als het een affiliate website door het toevoegen van een "Contacten" pagina, een "About" pagina, een "Privacy Policy" pagina en de "Algemene Voorwaarden" pagina. Een link disclaimer op de voorpagina in een zijbalk gebied dat geeft aan dat de site is een affiliate website en die commissies kunnen worden gemaakt van alle aankopen.

12 foto's, video's en originele content toe te voegen en 'Publiceren' van de website. Zorg ervoor dat u de instructies te verwijderen om de website van de zoekmachine indexering te blokkeren. Herhaal deze procedure voor elk van de gekochte domeinen. Het kan langer duren om de eerste site te voltooien, maar zodra je het proces hebt voltooid, gaat sneller elke keer dat je het doet.

13 Inkomsten van uw website door omhoog te ondertekenen met Google Adsense, AdBrite, Kontera of andere reclame bedrijf voor uitgevers die bijdragen betaalde links naar uw site. Wanneer iemand op een advertentie of link van uw site gehost door een van de vele reclame bedrijven klikt, ontvangt u de betaling.

14 Het verkrijgen van backlinks naar uw sites door het schrijven van artikelen van dezelfde inhoud en het indienen ervan bij artikel directories die het mogelijk maken "niet volgen" koppelingen, ervoor te zorgen dat de resource vak of de box "auteur" die door het artikel directory bevat een link terug naar uw website. Doe dit voor elk van de websites gemaakt.

15 Vind vergelijkbare blogs of websites van vergelijkbare inhoud met de jouwe, lezen hun materiaal en laat opmerkingen die verbindingen terug naar uw site.