Wat Is Screenblast Acid?

Ontwikkeld door Sony, Screenblast Acid is een muziek creatie programma dat specifiek gebruikt vooraf opgenomen tracks zoals gitaar melodieën en drum beats om muziek te maken. Met een bewerken en mixen interface kunt u muziek te maken in een verscheidenheid van genres, waaronder rock 'n roll, R & B en blues. Screenblast Acid bevat een scala aan hulpmiddelen om te mixen en bewerken van muziek om je muzikale smaak en projecten te verbeteren, zoals video's.

Beschrijving

Screenblast Acid is een audio-programma waarmee je nummers te maken. Voornamelijk uitgevoerd met vooraf opgenomen loops, het programma kunt u tracks te organiseren, splitsen en bewerken van loops aan soundtracks, originele songs en remixes te maken. Eens gemaakt, kunt nummers om video's en diavoorstellingen worden toegevoegd of gebrand op cd's.

Kenmerken

Screenblast Acid is voorzien van een meng- en editing-interface waarmee je volume, pan controle en effecten toe te voegen, zoals reverb en vervorming, om afzonderlijke nummers. Met de knop "Get Media" is een toegangspoort tot royalty-vrije loops en geluidseffecten om muzikale creaties te verbeteren. Daarnaast Screenblast Acid heeft een opname functie die u toelaat om zang en instrumentals te nemen. Met de functie export, Screenblast Acid kunt u nummers naar andere programma's of media spelers te sturen. Screenblast Acid ondersteunt een groot aantal audioformaten zoals MP3 en WAV.

Verenigbaarheid

Voor Screenblast Acid goed te laten functioneren, moet het op een computer die systeemeisen van het programma voldoet worden geïnstalleerd. Screenblast Acid is alleen compatibel met Windows 98 en nieuwere besturingssystemen Windows. Een compatibele computer moet ook een 400 MHz processor of nieuwer, minstens 64 MB RAM of meer, en ten minste 80 MB vrije schijfruimte. Een monitor met een 24-bits kleurendisplay en Microsoft DirectX is noodzakelijk. Daarnaast is er een rewritable drive is nodig voor het maken van cd's.

Installatie

Als u een compatibele computer, plaatst u de Sscreenblast Acid schijf in het cd / dvd-rom-drive en voer de setup. Als u niet beschikt over een installatie-cd hebt, het programma downloaden gratis direct vanaf de website van Sony Creative Software. Wanneer u de installatie uitvoert, volgt u de begeleide aanwijzingen om het programma te snel en veilig te installeren.