Hoe kan ik een Ticker op Facebook

Hoe kan ik een Ticker op Facebook


Facebook kan u helpen in contact blijven met vrienden en familie. Als u een belangrijke gebeurtenis coming up, wilt u misschien dat geval met je Facebook-vrienden te delen. Het toevoegen van een countdown ticker aan je profiel zal iedereen op de hoogte van die speciale datum te houden, of het nu een bruiloft, verjaardag of geboorte van een kind. De Ticker Factory Facebook-app kunt u selecteren en aanpassen van een ticker van uw keuze te delen op je Facebook-profiel.

instructies

1 Typ "ticker fabriek" in het tekstvak Zoeken op de top van uw Facebook-pagina.

2 Klik op het pictogram "Vergrootglas" om een ​​lijst met zoekresultaten te brengen, en klik vervolgens op 'Apps' in de linkerkolom.

3 Klik op 'Bekijk App "en vervolgens op" Ga naar App. "

4 Klik op "Toestaan" om de app toegang tot uw profiel.

5 Klik op "Add Ticker."

6 Klik op een ticker soort om te beginnen met het configureren van uw ticker voor Facebook. Klik bijvoorbeeld op "Birthday" af te tellen naar een aanstaande verjaardag.

7 Pas uw ticker. De opties zullen verschillen afhankelijk van welk ticker type dat u geselecteerd, maar in het algemeen, selecteert u een sticker voor uw ticker, voer de datum van vandaag en vervolgens voert u de datum waarop u het aftellen. Klik op "Next" om de voortgang door de selectie-schermen.

8 Klik op 'Voeg toe aan Facebook. "

Hints

  • Om een ​​andere ticker toevoegen zodra je de app hebt geïnstalleerd, selecteert u de 'Ticker Factory "app uit de zijbalk links in je Facebook-profielpagina.