Hoe om te chatten met een Gmail-adres in Windows Live Messenger

Windows Live Messenger is een instant messaging-programma dat is ontworpen om te werken met het Windows-besturingssysteem. Windows Live Messenger kunt u online chatten met vrienden, familie en collega's in real-time, allemaal door simpelweg in te loggen op het netwerk met uw emailadres. Echter, om uw Gmail-account met Windows Live Messenger te gebruiken, moet u zich eerst te registreren het. Maak referenties voor een e-mailadres van een e-mailprovider, met inbegrip van een Gmail-account, in een paar eenvoudige stappen.

instructies

1 Ga naar de Windows Live ID "Create Geloofsbrieven" online aanmeldformulier (zie bronnen sectie).

2 Voer uw Gmail-adres in het "E-mailadres" in.

3 Maak een wachtwoord door het invoeren van het in de "Password" en "Bevestig wachtwoord" velden.

4 Kies een geheime vraag en antwoord die zal worden gebruikt om uw identiteit te bevestigen in het geval u uw wachtwoord vergeet. Voer de validatie-code, en klik op "Doorgaan."

5 Re-typt u uw e-mailadres in het daarvoor bestemde veld op de volgende pagina. Klik op de "Ik ga akkoord" knop.

6 Meld u aan bij uw Gmail-account. Open de bevestigingsmail die Windows Live heeft gestuurd, en klik op de bevestigingslink te worden doorgestuurd naar de website.

7 Klik op de knop "Doorgaan".

8 Open Windows Live Messenger. Log in met de Gmail-adres dat u verstrekt en het wachtwoord dat u gemaakt tijdens de sign-up proces. Chat afstand.