Hoe te verwijderen van een Dell-server achtergrond van een login-scherm

De Dell-computer-systemen die u koopt een voorgeïnstalleerde achtergrond getoond in het login scherm wanneer u opstarten van Windows. Het Dell-systeem voegt een register waarde aan uw Windows-register, waar de achtergrondafbeelding is geconfigureerd. Om dit beeld te verwijderen, hoeft u alleen maar om het register waarde te verwijderen van uw Dell-computer. Hierdoor kunt u de duidelijke achtergrond gebruikt door Windows of een aangepaste achtergrondafbeelding te configureren hebben.

instructies

1 Klik op de knop Dell Windows computer "Start". Typ "regedit" in het tekstvak. Druk op "Enter" om de Register-editor te openen.

2 Dubbelklik op "HKEY_USERS" aan de linkerzijde van het venster, dubbelklik op ".Default," en vervolgens "Configuratiescherm" en vervolgens "Desktop." Verschillende waarden worden weergegeven in het midden van de Register-editor.

3 Klik met de rechtermuisknop de "achtergrond" register waarde. "Wissen" om de bureaubladachtergrond van het Dell-systeem te verwijderen. De volgende keer dat u de computer opstart, wordt de achtergrondafbeelding niet getoond.