Hoe te ontdoen van ongewenste reclame Icons Na een nieuwe computer aanschaffen

Wanneer u een nieuwe computer te kopen, uw nieuwe computer komt meestal vooraf geïnstalleerd met een verscheidenheid aan proces-programma's op. Snelkoppelingen naar deze proef programma's zijn meestal gepleisterd op het bureaublad van uw computer. Andere tijden, reclame voor programma's op uw bureaublad als goed, met een snelkoppeling naar het product homepage waar u meer kunt leren over deze en eventueel kopen. Als u niet wilt dat deze reclame-iconen verrommeling van uw bureaublad, kunt u gemakkelijk te ontdoen van ongewenste reclame-iconen na een nieuwe computer te kopen.

instructies

1 Zoek de reclame-pictogram op het bureaublad van de computer die u wilt om zich te ontdoen van te krijgen en klik erop.

2 Druk op de delete "Del" -toets om de ongewenste reclame-icoon te verwijderen.

3 Klik op "OK" of "Ja" op het bevestigingsbericht dat verschijnt op uw computerscherm om het verwijderen van de ongewenste reclame-icoon te bevestigen, waarna het naar de prullenbak worden verzonden.

4 Herhaal dit proces om zich te ontdoen van alle ongewenste reclame-icoon.

Hints

  • Houd sleutel van de controle "Ctrl" en klik op meerdere iconen te selecteren. Ga dan om te verwijderen.
  • Zodra u uw prullenbak te legen, zal de reclame-iconen definitief verwijderd van uw computer systeem, dus zorg ervoor dat je echt wilt om ze te verwijderen voordat het legen van de prullenbak.