Programma's om Internet-verbindingen Monitor

Programma's om Internet-verbindingen Monitor


Internet monitoring software is van vitaal belang geworden voor veel bedrijven. Deze programma's kunnen werkgevers om bij te houden hoeveel tijd werknemers doorbrengen op het internet en wat ze online doen. Werkgevers kunnen specifieke websites of discipline werknemers die te veel tijd besteden aan online activiteiten die niets met het werk te blokkeren. Ouders kunnen ook willen internet monitoring software te gebruiken om bij te houden wat hun kinderen online doen of te blokkeren websites die ze hun kinderen niet wilt toegang te houden.

RescueTime

RescueTime kan worden gebruikt door werkgevers of zelfstandigen aan werknemers op koers te houden. Dit programma controleert internetgebruik gebruikers en geeft feedback in de vorm van grafieken en diagrammen. Het houdt ook van wanneer een persoon is weg van de computer door het bijhouden van wanneer de computer inactief is. Wanneer de gebruiker terugkeert naar de computer, RescueTime verzoekt de gebruiker om het invoeren van de reden van afwezigheid.

Werkgevers kunnen ook RescueTime gebruiken om gebruikers te blokkeren van het bekijken van ongewenste websites. Het internet beheerder markeert websites als onproductief en vertelt RescueTime niet de toegang tot deze sites voor een bepaalde periode toe te staan. Wanneer de gebruiker probeert toegang te krijgen tot de site, RescueTime blokkeert toegang; wordt de gebruiker in plaats daarvan worden doorgestuurd naar een pagina waarin staat dat RescueTime de site is geblokkeerd.

work Examiner

Work Examiner is een softwarepakket waarmee werkgevers te controleren en internetgebruik controle van de werknemers. Twee pakketten zijn beschikbaar: Werk Examiner Standard and Work Examiner Professional. Een apart pakket, Werk Examiner Academic, laat opvoeders om internetgebruik van studenten te monitoren en blokkeren de toegang tot ongewenste websites.

Werk Examiner Standaard is bedoeld voor kleinere bedrijven (met minder dan 20 werknemers), terwijl het werk Examiner Professional is bedoeld voor grotere bedrijven. Beide pakketten laten de werkgevers om te controleren wat elke werknemer online doet en alle medewerkers te blokkeren van het bezoeken van bepaalde websites. Werk Examiner Professional maakt het mogelijk meer dan één beheerder om het gebruik van gegevens te bekijken. De toegang kan worden aangepast, zodat de toezichthouders zien alleen gegevens met betrekking tot de werknemers onder hun toezicht. Werk Examiner Academic heeft vergelijkbare functies om het werk Examiner Professional, maar is aangepast aan de behoeften van opvoeders te voldoen. Zo kunnen opvoeders screenshots van computers van leerlingen te zien terwijl ze ze gebruiken, een functie die beschikbaar is in beide werkplek editie van de software is dat niet.

Track4Win

Track4Win stelt werkgevers in staat om het gebruik van internet te volgen. Track4Win Enterprise, de zakelijke editie van deze software houdt bij welke websites en applicaties medewerkers toegang tijdens de werkdag. Het kan ook bijhouden wanneer de bestanden worden verplaatst, verwijderd of hernoemd. Dit helpt werkgevers controleren internetbeveiliging. Track4Win biedt ook een thuis monitoring software pakket.

Track4Win stelt beheerders in staat om een ​​lijst van websites toegankelijk door elke computer op het netwerk te bekijken. Het doet er niet toe dat beheerders in staat om medewerkers uit het bezoeken van sites te blokkeren; echter, informeert hen hoe lang elke werknemer besteedt aan elke site, zodat werkgevers kunnen bepalen of werknemers zijn tijd te verspillen op onproductieve sites.