Nadelen van Computers

Nadelen van Computers


In het begin van de 21e eeuw, hebben computers een nietje van het leven voor velen. Computers worden gebruikt niet alleen voor werk en school, maar voor gezelligheid, gaming en home entertainment ook. Computers hebben zich bewezen bruikbaar zijn voor het uitoefenen van taken veel efficiënter dan andere middelen. Ondanks hun toepassingen, computers hebben ook hun nadelen.

sedentaire levensstijl

Degenen die consequent gebruik van computers voor het grootste deel van de dag in gevaar of het verkrijgen van gewicht en het verminderen van hun algehele gezondheid. Zitten op een computer voor grote bedragen van de tijd leidt tot een gebrek aan fysieke inspanning en minder calorieën verbrand. Dit is vooral een probleem bij het overwegen van jonge computergebruikers, omdat ze geen fysieke activiteit routine kan zijn ontwikkeld om de uren zitten te compenseren. Computers alleen niet ertoe leiden dat mensen uit vorm te komen, maar ze kunnen bijdragen als preventie maatregelen niet worden genomen.

Problemen en Epileptische aanvallen Eye

Met behulp van een computer te lang kan problemen veroorzaken voor uw ogen veroorzaken. Alleen uit te kijken naar de monitor voor een langere periode van tijd, kan je ogen droge, jeukende of pijnlijke geworden. Als je je ogen te hard stam, dan kunt u ook liquideren het geven van jezelf een hoofdpijn. Het is een goed idee om op te staan ​​en rond te lopen zo nu en dan om ervoor te zorgen dat uw ogen aan te passen en te ontspannen. Quick-bewegende afbeeldingen kunnen eventueel ook aanvallen bij bepaalde gebruikers veroorzaken. Straling van monitoren is een andere gezondheidsgerelateerde gevaar van computermonitoren.

Andere gezondheidsproblemen

Carpaal tunnel syndroom is een pols probleem vaak geassocieerd met computergebruik. Deze ziekte komt voort uit het typen gedurende langere tijd en soms noodzakelijk chirurgie. Back en gewrichtsproblemen zijn ook mogelijk vanaf uitgebreid gebruik van de computer. Om dit te voorkomen, zijn ergonomische stoelen en toetsenborden aan te bevelen. Het is ook een goed idee om rechtop te zitten met een goede houding en korte pauzes te nemen zo nu en dan, zodat je niet te stijf van het zitten in dezelfde positie te lang te krijgen.

Onderwijs

Wanneer we de nadelen van computers, moeten de kosten worden beschouwd. Hoewel computers zijn essentieel in veel werkplekken, is dit niet het geval openbare scholen. kosten Computer van invloed op het budget van de school en laat minder ruimte voor andere educatieve materialen. Als studenten worden gestationeerd op computers de hele dag is er ook een goede kans dat sommige studenten zal beginnen om de computers te gebruiken voor andere doeleinden dan wat ze zijn toegewezen aan dingen. Dit beperkt hun vermogen om te leren en aandacht.