Hoe maak je Windows XP op een Mac PowerPC G4

Hoe maak je Windows XP op een Mac PowerPC G4


De Macintosh-besturingssysteem heeft een aantal voordelen, zoals virusvrij Web browsing en een snelle en eenvoudige gebruikersinterface. Helaas zijn een aantal toepassingen alleen ontwikkeld voor het Windows-besturingssysteem, waardoor Mac-gebruikers om te zoeken naar een alternatief of ga zonder dat het volledig. Er is een weg, echter, om het Windows-besturingssysteem draaien op een Mac-computer. Voor de PowerBook G4 Mac-gebruikers, dit proces is een gemakkelijke, maar die een paar eenvoudige stappen.

instructies

1 Steek de Virtual PC voor Mac-installatieschijf in de schijf van de computer.

2 Dubbelklik op de "Install Virtual PC" optie in het menu van de toepassing. Volg de instructies op het scherm om het installatieproces te starten. Wanneer u wordt gevraagd, klikt u op de knop "Restart" om uw computer opnieuw op te starten.

3 Dubbelklik op het pictogram 'Virtual PC' in de map 'Programma's'. Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.

4 Dubbelklik op het pictogram "Virtual PC" om de toepassing uit te voeren. Klik op de "File" tab in het menu toepassing en selecteer de optie "Nieuw". Klik op de "Install Uw eigen besturingssysteem" knop, gevolgd door de knop "Begin".

5 Klik op de knop "Doorgaan". In het volgende menu, selecteert u de versie van Windows XP die u wilt installeren in de lijst met besturingssystemen. Klik op de knop "Doorgaan".

6 Laat de "Virtual Machine Format" op de standaardinstelling. Typ de naam van uw virtuele machine in de daarvoor bestemde ruimte en klik op de knop "Create". Laat enkele minuten voor dit proces te voltooien.

7 Dubbelklik op de virtuele machine die u hebt gemaakt in stap 6. U wordt gevraagd met een bericht dat leest "OS niet gevonden. Installeer een OS op deze harde schijf." Plaats de Windows XP installatie disk in de schijf van de Mac-computer.

8 Klik op de "PC" tab in het menu van de toepassing en selecteer de optie "Reset". Virtual PC zal nu opnieuw in te stellen. Als het klaar is, wordt u gevraagd om "Druk op een toets te starten vanaf cd." Druk op een toets op het toetsenbord.

9 Volg de instructies op het scherm om Windows XP te installeren op uw PowerBook G4 Mac-computer. Laat enkele minuten tot enkele uren voor de installatie te voltooien.

10 Dubbelklik op de Virtual PC applicatie op te starten en uit te voeren Windows XP op je PowerBook G4 Mac-computer.