Hoe maak je een website maken voor een Singer

Hoe maak je een website maken voor een Singer


Het maken van een website voor een zanger vereist enige creativiteit om te helpen de zanger staan ​​los van andere zangers met websites op het internet.

Om dit te doen, maak de inhoud die uniek is voor de zanger voor wie u het maken van een website. Dit kan een biografie omvatten, video's van de zanger presteren, foto's, downloadbare audiobestanden en concertdata en alle andere informatie die specifiek zijn voor de zanger dat de fans van de zanger zou willen.

instructies

Hoe maak je een website maken voor een Singer

1 Registreer een domeinnaam voor uw zanger (YourSingersDomainName.com) en de aanschaf van een hosting plan (zie bronnen hieronder voor een registrar en hosting bedrijf). De domeinnaam moet ook de naam van de zanger of andere identificerende informatie. De domeinnaam moet uniek zijn op het internet, dus als de naam van de zanger niet beschikbaar is, probeer wat variatie. Bijvoorbeeld, als JohnSmith.com niet beschikbaar is, probeer JohnSmithSings.com.

Een geldige creditcard of PayPal account is vereist voor deze stap.

2 Het ontwerp van de website met behulp van Web development software (een verscheidenheid van betaalde en gratis opties beschikbaar is; zie bronnen hieronder). Houd in gedachten dat bezoekers van de website zouden kunnen gemakkelijk vinden wat ze willen op de website, dus hou het ontwerp en de navigatie eenvoudig.

3 Voeg informatie (content) over de zangeres op de website, montage moet in het ontwerp.

4 Upload de website van de zanger op het web met een FTP-client (een gratis client is opgenomen in bronnen hieronder). Deze stap is de laatste stap in het maken van de website zichtbaar is voor iedereen met een webbrowser en internetverbinding.