Hoe het optimaliseren van uw website voor zoekmachines

Het doel van Search Engine Optimization is om webpagina bezoeker tellingen verhogen door ranking zeer hoog in de resultaten van zoekopdrachten met behulp van de meest geschikte zoekwoorden die de inhoud van uw site. Hieronder vindt u enkele tips om u te helpen dit doel te bereiken.

instructies

1 Vermijd site design problemen. Bepaalde website ontwerpen geven een aantal zoekmachine problemen. Voor het beste resultaat, vermijd de volgende:

Het gebruik van Frames.
Gebruik Dynamic URLs.
Gebruik van Flash.
Het gebruik van image maps voor navigatie.
Gebruik van Javascript voor navigatie.

2 Selecteer een krachtige title tag. Dit is de belangrijkste criteria, aangezien de meeste zoekmachines plaats het hoogste niveau van belang op deze tag. Probeer uw tekst tussen de 50-80 karakters houden aangezien er een grens en proberen om zowel de site titel en een zoekwoord bevatten.

3 Optimaliseer elke pagina op uw website. Dit wordt vaak over het hoofd gezien en kan u helpen concurreren met uw concurrentie voor minder gebruikte zoekwoorden

4 Het optimaliseren van uw pagina-inhoud. Houd altijd in gedachten als u inhoud van de site schrijft hij zoekwoorden uw pagina is gericht, zodat je beter kunt rang binnen zoekmachines.

5 Voeg het zoekwoord en description meta-tags. Terwijl de zoekmachines niet zo veel belang hechten aan deze twee labels zoals vroeger - het is nog steeds belangrijk om ze toe te voegen aan elke pagina en omvatten relavent trefwoord zinnen.

6 Voeg alt attributen om de afbeelding-tags. Sommige zoekmachines kijken naar alt attributen, dus is het het beste als je een korte zoekwoord bieden aan elk van uw afbeeldingen.

7 Je moet niet proberen en truc zoekmachines als ze beschikken over uitgebreide regels voor wat zij beschouwen als spam en eigenlijk uw site zal straffen voor deze overtredingen (zie de waarschuwingen)

8 Gerelateerde Links. Links van gerelateerde of relevante sites zijn belangrijker dan generieke links van ongerelateerde websites. Links worden gezien als 'stemmen' van kwalitatief hoogstaande inhoud. Zoekmachines wegen links van websites die bevatten gerelateerde of vergelijkbare inhoud wat nog belangrijker is, dan links van ongerelateerde websites. Werken om relevante kwaliteit links uit verwante of autoriteit websites te verkrijgen.

9 Content Update. Zoekmachines geven meer de voorkeur aan websites die hun inhoud op een frequente basis te veranderen. Probeer om nieuwe content of webpagina's dagelijks of wekelijks toe te voegen aan de frequentie van een zoekmachine spider te verhogen.

Hints

  • Niet gekleurde tekst hetzelfde als je achtergrondkleur.
  • Niet zoekwoorden lijst overal behalve je meta-tags.
  • Heb meerdere exemplaren van hetzelfde label niet gebruiken.
  • Heb identieke exemplaren van dezelfde pagina niet in te dienen.