Hoe maak je een VGA-compatibel Video Controller bijwerken

Hoe maak je een VGA-compatibel Video Controller bijwerken


VGA of Video Graphics Array, is een methode voor het aansluiten van een monitor op uw computer. Hoewel u don & # 039; t vaak de behoefte om alle hardware in relatie te werken naar uw VGA-aansluiting, af en toe een compatibele video-controller is vereist voor de monitor. Dit is vaak nodig als u uw harde schijf geformatteerd of had bestanden verwijderd als gevolg van een virus. Hoe dan ook, is het mogelijk om te installeren en update uw VGA videocontroller via een standaard download.

instructies

1 Open uw internet browser en navigeer naar de VGA download pagina (zie bronnen).

2 Klik op "Download Now" en de bijgewerkte VGA-compatibele video controller downloads rechtstreeks naar uw computer.

3 Dubbelklik op het gedownloade bestand en een prompt venster verschijnt op het scherm. Klik op "Ja" en een installatie-wizard verschijnt op het scherm.

4 Klik op "Next" accepteer de licentieovereenkomst die wordt weergegeven. Laat de naam en locatie installatie as-is, kies dan "Install." De bijgewerkte VGA-compatibele video-controller installeert rechtstreeks op uw computer. Herstart het systeem en wanneer het besturingssysteem laadt back-up, de nieuwe VGA-video-controller wordt uitgevoerd (u bent niet van plan om een ​​verschil in prestaties merken, hoewel het zorgt ervoor dat uw verbinding blijft up-to-date met de rest van uw hardware).