Hoe maak je een Mozilla Firefox Crash Repair

Mozilla Firefox is een webbrowser die kan worden aangepast met een grote verscheidenheid van plug-ins om uw Internet ervaring te verbeteren. Helaas kunnen bepaalde plug-ins Firefox laten crashen. Als u vindt dat uw browser herhaaldelijk crasht, moet u Firefox uitvoeren in de veilige modus. U kunt vervolgens identificeren van de plug-in die verantwoordelijk is voor de grillige prestaties en ofwel updaten of te verwijderen uit uw browser.

instructies

1 Klik op "Help" op de Firefox-menubalk, gelegen in de buurt van de top van het browservenster.

2 Klik op 'Herstart met Add-ons met een handicap "uit het drop-down menu dat wordt geopend.

3 Vink het vakje naast 'Disable alle add-ons "en vervolgens op" Wijzigingen doorvoeren en herstarten "om Firefox in de veilige modus te openen.

4 Klik op 'Extra' op de Firefox-menubalk aan de bovenkant van het browservenster. Klik op "Add-ons" uit het drop-down menu.

5 Klik op het tabblad "Plugins" aan de linkerzijde van het venster. Klik op de "Disable" knop voor elke plug-in op het volgende scherm. Sluit en herstart Firefox. Blader door een paar websites en zorg ervoor dat uw browser correct werkt.

6 Ga terug naar het tabblad "Plugins" die u bezocht in stap 5 en klik op de knop "Enable" voor de eerste plug-in. Gebruik Firefox voor een dag of twee. Als u geen crashes ervaart, herhaalt u dit proces en maken een andere plug-in. Herhaal dit totdat je de plug-in te identificeren waardoor Firefox crasht.

7 Bezoek de "Controleer uw Plugins" webpagina over Mozilla.com

8 Klik op de "Update Now" knop naast de plug-in waardoor Firefox crasht. Firefox moet goed werken nadat u de plug-in hebt bijgewerkt.