Blender 3D Tutorial

Blender 3D Tutorial


Blender 3D is een software die wordt gebruikt voor het modelleren, animatie en rendering. Een 3D-model is een moeilijke taak, vooral voor beginners, maar na enige oefening het proces van modellering gaan sneller en soepeler werking. U kunt een grote verscheidenheid van de verschillende modellen met Blender, zoals menselijke modellen, vazen, outdoor scènes en zelfs 3D-vormen te maken. Voor Blender newbies, is het best om het modelleren beginnen met de software standaard scene, die bestaat uit een kubus, lichtbron en camera.

instructies

1 Open Blender 3D en open de standaard scene door te klikken op "Ctrl-X." Merk op dat de kubus wordt geschetst in het roze. Dit geeft aan dat de kubus is geselecteerd. Dit wordt beschouwd als "Object Mode." U zult het modelleren van de kubus om te zetten in een 3D-kunstwerk.

2 Klik op "TAB" in te gaan "Edit Mode." Dit zal u toelaten om de vorm en grootte van de kubus te passen. Klik en sleep de onderste rechterhoek van de kubus om de grootte aan uw wensen aan te passen.

3 Selecteer de hoekpunten door te klikken RMB over bovenkant van de kubus. Hoekpunten zijn controlepunten die verbonden randen en vlakken maken. In dit geval liggen deze hoekpunten gebruikt om de randen van de kubus. Na het klikken op RMB, merken dat de hoekpunten zijn geel, wat betekent dat ze zijn geselecteerd.

4 Maak randen van Ctrl-klikken rond de rand van de kubus een aantal hoekpunten. In wezen, bent u het opsporen van rond de vorm van de kubus. Wanneer u naar de hoek van de kubus te komen, drukt u op de toets "F" om een ​​voorsprong te creëren. Ga door met Ctrl-klik om de hele kubus.

5 Druk op "Shift en MMB" te pannen of draai het uitzicht op de kubus om uw 3D-transformatie te zien. Door het creëren van hoekpunten heb je een eenvoudige 3D-model van een kubus gemaakt.