Hoe maak je een HP printer 4100DTN oplossen

Hoe maak je een HP printer 4100DTN oplossen


De HP 4100DTN is een laser printer die voor het afdrukken tot 1200 dots per inch. De 4100DTN kan 1100 vellen papier houden in de invoerladen. De printer kan maximaal 25 pagina's per minuut af te drukken op de snelste instelling. Wanneer zich problemen voordoen, de eerste stap van de probleemoplossing is de mogelijke oorzaken van het probleem optreedt identificeren. Het invullen van het oplossen van problemen kan het probleem oplossen door in veel gevallen nadat het is geïdentificeerd.

instructies

1 Open de bovenklep als er papier is vastgelopen. Trek de tonercartridge. Til de groene hendel op het papier-toegang plaat. Trek langzaam het vastgelopen papier.

2 Druk op de bovenklep tot het sluit volledig als "Close Top Cover" verschijnt op het display. De printer drukt niet af als het deksel niet volledig gesloten.

3 Vervang de tonercartridge als "Toner Out" of "Toner Low" verschijnt op het display. Elke toner cartridge voor de 4100DTN printer is ontworpen om maximaal 10.000 pagina's afdrukken.

4 Druk een paar pagina's als vlekken verschijnen op een papier na een papierstoring is verholpen. De vlekken zal duidelijk na een paar pagina's worden uitgevoerd door de printer. Gebruik een ander soort papier als de vlekken niet opruimen.

5 Controleer de interface-aansluitingen als slechts een deel van een pagina wordt afgedrukt. Een losse verbinding wordt voorkomen dat de printer goed afgedrukt.

6 Druk op de "Menu" knop op het bedieningspaneel van de printer als configuratie-instellingen moeten worden geverifieerd. Houd de knop "Menu" tot "Information Menu" verschijnt. Druk op "Item" tot "Print Configuration" verschijnt. Druk op "Select". De printer drukt een pagina met de huidige configuratie-instellingen weergegeven.