Hoe maak je een tweede monitor te installeren op een computer

Hoe maak je een tweede monitor te installeren op een computer


Het is mogelijk om een ​​tweede monitor op uw computer toe te voegen of te installeren als uw computer is uitgerust met de juiste hardware. Gelukkig zijn de meeste computers vanaf 2010 ondersteuning voor meerdere monitoren. Het toevoegen van een tweede monitor op de computer verandert je computerervaring. Het is vooral gunstig, omdat u niet langer voortdurend minimaliseren ramen in het midden van een taak. In plaats daarvan houden extra ramen open in de tweede monitor.

instructies

1 Schakel uw computer en uw monitor voor het aansluiten van een hardware.

2 Zoek de video-uitgang poorten op uw computer. Deze bevindt zich meestal op de achterkant van uw computer. Eenmaal gevestigd, bepalen welke video kabel je nodig hebt om een ​​tweede monitor toe te voegen. Als u slechts één VGA-poort, dat is een blauwe 15-pins poort, moet u een VGA-splitter gebruiken. Als u een extra poort, zoals een DVI-poort, kunt u gewoon gebruik maken van een DVI-kabel.

3 Steek de VGA-splitter in de VGA-poort van uw computer. Het kan zijn dat de oorspronkelijke monitor los te koppelen van de VGA-poort. Zorg ervoor dat u de originele monitor VGA-kabel terug in de splitter stekker. Sla deze stap over als uw computer is uitgerust met een DVI-poort.

4 Sluit de VGA of DVI-kabel aan op uw computer. Als u een VGA-kabel gebruikt, sluit deze aan op één van de sleuven op de splitter. Als u een DVI-kabel gebruikt, sluit u deze direct in de DVI-poort.

5 Zet uw computer monitor en uw computer.

6 Configureren van de monitor weergegeven. Om dit te doen, klikt u op 'Start'> 'Configuratiescherm'> 'Vormgeving en persoonlijke instellingen ">" Adjust Screen Resolution. " Klik op de "Meerdere schermen" drop-down lijst en selecteer 'Deze beeldschermen uitbreiden. " Klik op 'OK' om uw instellingen op te slaan.