Hoe kan ik bestanden herstellen op een Flash Drive Zonder formatteren

Flash drives, ook wel bekend als USB-drives, zijn een memory stick die gegevens, variërend van 4 GB tot 32 GB in omvang kan houden. Flash drives kunt u snel gegevens op te slaan, zoals Word-documenten, muziek, foto's en andere bestanden en overbrengen tussen computers en andere apparaten. Wanneer u een flash drive om de inhoud te verwijderen en opnieuw te schrijven van de partitietabel te formatteren, zou je denken dat de gegevens is al lang voorbij - maar u kunt een USB-herstelprogramma gebruiken om de gegevens op uw flash drive herstellen zonder opnieuw te formatteren.

instructies

Met behulp van iCare Format Recovery

1 Navigeer naar de RoSoft Download website (zie bronnen) en klik op "Download Now" aan de iCare Format Recovery programma op te slaan op uw computer.

2 Dubbelklik op het iCare Format Recovery setup-bestand om het programma te installeren. Klik op "Next" wanneer gevraagd en kies een map om de software op te slaan.

3 Plaats uw flash-drive in een vrije USB-poort van uw computer.

4 Selecteer uw flash-drive-apparaat door één keer op te klikken. Kies "Herstellen" om uw gegevens te herstellen op uw flash drive.

Met behulp van BadCopy Pro

5 Navigeer naar de Jufsoft website (zie bronnen) en klik op n "Nu downloaden" naar BadCopy Pro op uw computer op te slaan.

6 Dubbelklik op de BadCopy Pro setup-bestand om het programma te installeren op uw computer. Klik op "Next" wanneer gevraagd en kies een map om de software op te slaan.

7 Plaats uw flash-drive in een vrije USB-poort van uw computer. Open het BadCopy Pro programma.

8 Kies het icoon "Flash Drive en Zip Disk" op het linkerpaneel.

9 Selecteer het station met uw flash drive. Selecteer "Rescue verloren bestanden - Mode # 2" van de Recovery Mode drop-down menu. Klik op "Next" en uw flash-drive wordt automatisch hersteld.

Met behulp van DiskDigger

10 Navigeer naar de website DiskDigger (zie bronnen) en klik op "Nu downloaden" om het DiskDigger binaire bestand op te slaan op uw computer.

11 Plaats het binaire bestand DiskDigger je gedownload in een directory gemakkelijk te bereiken. DiskDigger niet is geïnstalleerd, maar wordt gerund als een binair bestand. Klik gewoon op het bestand om de toepassing te starten.

12 Plaats uw flash-drive in een vrije USB-poort van uw computer en open het DiskDigger programma door te dubbelklikken op het DiskDigger bestand.

13 Selecteer uw flash-drive uit de beschikbare media lijst en klik op 'Volgende'.

14 Selecteer de bestandstypen om te zoeken naar en klik op 'Volgende'. Klik op 'Zoeken' om te beginnen met het zoeken naar verloren bestanden op uw flash drive. Zodra het zoeken is voltooid, zullen de resultaten worden opgenomen. Klik met de rechtermuisknop op het bestand of de bestanden die u wilt herstellen en kies "opslaan als" of "Save All" om de bestanden die u hebt geselecteerd op te slaan.