Hoe de statistieken van het internet in een papieren MLA Style Cite

Hoe de statistieken van het internet in een papieren MLA Style Cite


Of het nu gaat om een ​​wetenschappelijk onderzoek papier of een wetenschappelijke paper, correct citeren uw online referenties helpt om de geloofwaardigheid toe te voegen aan het document. Veel onderwijsinstellingen en uitgevers liever citaten vormgegeven in de door de Modern Language Association, bekend als de MLA website aanhaling formaat ingesteld formaat. U kunt statistieken of andere informatie vinden op een Internet webpagina of online papier in de juiste MLA stijl door het volgen van de vereniging citaat opmaak richtlijnen noemen.

instructies

1 Ga naar het einde van het papier. Typ de naam van de auteur van de statistieken in de laatste naam, voornaam formaat; bijvoorbeeld, "Smith, John."

2 Voer de titel van de webpagina of online papier tussen aanhalingstekens onmiddellijk na de naam van de auteur; bijvoorbeeld ". Greenhouse Gas Emissions" Next, typt u de naam van de website in cursief; bijvoorbeeld, "Scientific Environmental Studies." Je hoeft niet naar dit deel van het citaat tussen aanhalingstekens te plaatsen, maar doe cursief de tekst.

3 Voer de webpagina's of online krant publicatiedatum als het volgende deel van het citaat; bijvoorbeeld, "12 oktober 2011." Je kunt gewoon de maand en het jaar te gebruiken als het papier op de dag van publicatie geen betrekking heeft. Typ de naam van de organisatie of de uitgever - bijvoorbeeld, "Universiteit van Anytown" - onmiddellijk na de datum. Voeg de datum waarop u de webpagina of document geopend nadat de naam van de organisatie.

4 Typ of plak de volledige URL-adres van de online document of de webpagina in driehoekige stroom haakjes. De uiteindelijke MLA Style Citation moet er zo uitzien:

Smith, John. "Uitstoot van broeikasgassen." Wetenschappelijke Environmental Studies. 12 oktober 2011. Universiteit van Anytown. 17 oktober 2011. <http://www.example.edu/greenhouse.html>.

5 Ga naar de positie van de statistieken in uw krant. Onmiddellijk na de statistiek, plaats een in-tekst citatie haakjes. Omvatten slechts de eerste tekst item op volledige citaat; bijvoorbeeld "(Smith, John.)"

Hints

  • Als u de datum publicatie of een ander element van de informatie die nodig is voor het citaat niet kunt vinden, kunt u het weglaten van de laatste aanhaling.
  • Controleer altijd of de uitgever of onderwijsinstelling geeft de voorkeur aan online citaten in MLA-formaat. Sommigen geven de voorkeur aan de door de Associated Press Stylebook of de American Psychological Association formaat.