Hoe te installeren MSN 9

MSN Messenger 9, of Windows Live Messenger 9, is een van de populaire IM freeware programma's worden aangeboden door Microsoft. Met MSN 9 kunt u instant messages sturen naar je vrienden, foto webcam foto's, bestanden en spelletjes spelen. MSN installeren 9 is vrij eenvoudig en het gaat een paar stappen.

instructies

Hoe te installeren MSN 9

1 Verbinding maken met het internet via uw relevante Internet service provider of andere internet-connectiviteit optie / service.

2 Klik op het icoon "Internet Explorer" op uw bureaublad of het pictogram "Internet Explorer" op de taakbalk van uw computer. Een internet browser venster wordt geopend. Typ "MSN 9.0 Download" in het zoekvenster van http://www.google.com. Scroll naar beneden naar de URL http://download.live.com/messenger en klik op. U zal worden genomen om de MSN 9 home page.

3 Klik op de "Download" knop naar de rechterkant van de homepage. Een dialoogvenster met het bericht "Wilt u uitvoeren of opslaan van dit bestand?" zal verschijnen. Klik op 'Uitvoeren'.

4 Laat het freeware programma om te downloaden. Het downloaden van de tijd zal variëren afhankelijk van uw Internet-verbinding snelheden. Volg de installatie instructies zodra het downloaden is voltooid. De installer zal u vragen om een ​​installatie locatie te kiezen.

5 Open het gedownloade MSN 9 programma om te controleren of het goed werkt. Controleer alle functies. Log in met je bestaande Hotmail-ID of zich aanmelden voor een als je er geen hebt. Beginnen met chatten en het verzenden van berichten naar je vrienden.

Hints

  • Start de computer opnieuw om ervoor te zorgen dat de installatie proces was successful.Download de MSN 9-programma uit de gegeven URL boven of van Microsoft websites. Het downloaden van andere sites kunnen verlaten uw computer kwetsbaar voor virussen en andere bedreigingen.