Hoe te kopen Palm PDA Online

Dus je hebt eindelijk afgebroken en besloten om een ​​Palm PDA te kopen. Er zijn zo veel keuzes en mogelijkheden om uit te kiezen, moet je weten waar te beginnen. Hoe maak je een Palm PDA online kopen? Het kopen van een is heel erg als het kopen van iets anders online. Hier is wat informatie die u zullen helpen.

instructies

1 Doe een beetje onderzoek. Een Palm PDA is een persoonlijke gegevens assistent die gebruik maakt van Palm OS. Is dat allemaal recht boven je hoofd? Nou, dan moet je een beetje meer onderzoek te doen. Palm van zijn versie van de PDA die zijn verwijderd en ouder. Kennis is de beste investering die u kunt maken in uw aankoop.

2 Stel jezelf een aantal vragen. Waarom heb je dit nodig? Wat ben je verwacht dat dit voor u doen? Als je gewoon wilt iets om al uw telefoonnummers in te voeren, kunt u een data organisator te krijgen voor $ 30. En als u verwacht uw Palm PDA te zijn als uw computer thuis, zul je niet echt iets dergelijks te vinden.

3 Erachter te komen welke functies u gaat nodig hebben. Bepaal wat u gaat nodig hebben in de PDA en dat zal een goed startpunt voor uw boodschappen zijn. Bezoek de Palm-website voor wat nuttige informatie (zie bronnen hieronder).

4 Stel een budget en stok mee. U investeert een aanzienlijke hoeveelheid geld in dit product. Hoeveel kun je uitgeven? U zult op zijn minst $ 200 te besteden aan een Palm PDA. Dat is het ondereinde prijs voor de meeste van hen.

5 Vergelijking winkel. Gebruik zoekmachines en andere vertrouwde sites om te winkelen rond en op zoek naar de beste prijs. Via het web, zal u in staat om een ​​aantal goede deals.

Hints

  • waken altijd uw creditcardgegevens online. Wees voorzichtig waar u winkelt. Als u twijfels hebt, gebruik dan een andere site.
  • Wachten op uw aankoop te doen. geef jezelf altijd een paar dagen bij het maken van grote aankopen. Dit zal je helpen niet te kopen impuls.
  • Vergeet niet om ervoor te zorgen dat alle snoeren en stukken komen met de PDA bij het kopen van gebruikte. Je wilt niet een te krijgen zonder snoer. Het zal waardeloos voor jou.