Hoe kan ik een object in Photoshop Buig?

Hoe kan ik een object in Photoshop Buig?


Buigen een afbeelding met behulp van uw Photoshop-software is goed om te leren als je een fervent fotograaf bent of van plan op het maken van grafisch ontwerp een deel van uw toekomst. Buigen een afbeelding kunt u een creatieve en esthetisch aantrekkelijk alternatief toe te voegen aan een traditionele beeld. Het leren om een ​​object met behulp van Photoshop te buigen is heel eenvoudig met de juiste instructies.

instructies

1 Plaats het object of de afbeelding die u wilt om te buigen door te klikken op "File" en "Import Image" in het menu bovenaan. Kies een bestand uit de beschikbare opties en klik op "OK."

2 Kopieer de afbeelding eenmaal in de software wordt geladen door te klikken op "Edit" en "Kopiëren" in het menu bovenaan. Zodra u het bestand hebt gekopieerd, selecteer "File" en "Nieuw" in het menu bovenaan. Klik op "Select" en "All" van het nieuwe venster, gevolgd door "Edit" en "Plakken" in het menu bovenaan. Zodra het beeld verschijnt, klik erop om het in het actieve venster.

3 Selecteer 'Filter' in het menu aan de bovenkant van de pagina en klik op "Distort" uit het submenu. Onder het menu "Distort", selecteer "Shear" het openstellen van de shear dialoogvenster. Zodra het dialoogvenster wordt geopend, zal je een dunne lijn met ongeveer drie zwarte stippen te zien. Sleept deze punten in elke richting en zal het beeld bocht in de gewenste richting. Wanneer u een vorm die u wilt, klikt u op de "OK" tab aan de onderkant van de pagina. De effecten die u hebt gekozen zal worden toegepast op het beeld en het zal in de richting die u hebt gekozen worden gebogen.