Hoe de voettekst in de Drupal 6 Beeldscherm

Drupal is een open-source content management systeem dat wordt gebruikt voor het maken, het ontwerp en het organiseren van een website. Een Drupal 6 installatie wordt geleverd met een footer-bestand klaar voor gebruik. Het enige dat u hoeft te doen om de gewenste inhoud te tonen hebben in deze voettekst ruimte, is bewerkt u de optie 'Footer Message ". Hier kunt u HTML gebruiken om een ​​voettekst die kunnen bestaan ​​links, afbeeldingen, tabellen en andere HTML-elementen te creëren. Het opslaan van uw wijzigingen in deze "Footer Message" zal automatisch leiden tot de voettekst om te laten zien aan de onderkant van uw website.

instructies

1 Open uw webbrowser en typ "http://www.URL.com/user" in de adresbalk. Vervang "www.URL.com" met uw domeinnaam. Hit "Enter" op uw toetsenbord om uw Drupal site admin login pagina te laden. Vul uw Drupal admin gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op "Inloggen."

2 Klik op "beheren" in het menu "Admin" in de zijbalk. Op de "Beheren" pagina, klik op "Site Information" in het hoofdstuk "Site Configuration".

3 Scroll naar beneden naar de sectie "voettekst Message". Klik in het tekstveld, en het gebruik van HTML-code in de voettekst inhoud die u wilt weergeven te creëren.

4 Klik op "Save Configuration" aan de onderkant van de pagina om uw wijzigingen op te slaan en de voettekst weer te geven op de bodem van uw website.