Hoe kan ik een agenda maken in Access 2000 Data Filter

Hoe kan ik een agenda maken in Access 2000 Data Filter


De Microsoft Access kalender controle filtert datum selecties voor uw database queries. Het toevoegen van de besturing is zo eenvoudig als het slepen en neerzetten van de controle om uw Access-formulier of rapport. De kalender controle voegt een doos met een lijst van de maanden en de data, die gebruikers kunnen klikken om data in de Access-rapporten resultaten te filteren. Dit is een handige toevoeging rapporten, aangezien geen Access database programmering vereist.

instructies

1 Open Access-database. Met de rechtermuisknop op het formulier of rapport dat u wilt bewerken en selecteer "Design View." Dit geeft u de Access-wizard ontwerper, waar u selecteert uit de Access-toolbox.

2 Klik op het icoon "Toolbox" aan de bovenkant van het venster Access. Dit opent een lijst van de controles, met inbegrip van de kalender. U kunt ook invoegen tekstvakken, keuzelijsten en knoppen op het formulier met behulp van de toolbox.

3 Sleep-and-drop de pictogram "Calendar Controle 11.0" naar een locatie op uw Access-formulier of rapport. U kunt de muis gebruiken om de controle formaat en zet deze op de perfecte locatie op het formulier.

4 Klik op de knop 'Opslaan' om de kalender op uw formulier op te slaan. Klik op de knop "Uitvoeren" in de werkbalk om de nieuwe veranderingen op het formulier te bekijken. Hiermee kunt u de agenda op uw Access-formulier te testen.