Hoe de Caps Lock uitschakelen Sleutel op een computer

De Caps Lock is een makkelijk sleutel te raken door een ongeval, en vaak ook de gebruiker hoeft niet onmiddellijk te realiseren. Wanneer deze fout zich voordoet, meestal moet je corrigeren wat tekst fouten en uw tijd wordt verspild. Als je denkt dat de Caps Lock-toets is meer een ergernis dan is het goed, de volgende stappen uit te schakelen uw Caps Lock-toets.

instructies

1 Klik op "Start" en selecteer "Run". Typ "regedit" in het tekstvak en klik op "OK". Dit commando zal het venster "Register-editor" te openen.

2 Selecteer "HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control". Dubbelklik op "Keyboard Layout" om de map te openen.

3 Open het menu "Edit" en kies "Nieuw" en vervolgens "binaire waarde". Een nieuw bestand zal verschijnen op de rechterkant van uw scherm met de bestandsnaam gemarkeerd. Typ "Scancode Map" voor de nieuwe bestandsnaam.

4 Dubbel klik om te openen en typ in "00000000 00000000 0200000000 003A00 00000000" in het vak Waardegegevens. Druk op de knop "OK".

5 Sluit het "Register-editor" door "Exit" in het menu "Bestand". Start de computer opnieuw om de wijziging door te gaan in werking en geniet van het leven zonder dat de Caps Lock-toets.

Hints

  • Alleen gebruikers met beheerdersrechten kunnen deze verandering uit te voeren.
  • Deze wijziging is van invloed op het gebruik van de Caps Lock-toets voor alle gebruikers.
  • Als u wenst om opnieuw in te schakelen uw Caps Lock-toets, dan terug naar de Register-editor en de Scancode Map bestand te verwijderen. Start je computer opnieuw op.
  • Zorg ervoor dat u "Toetsenbord Lay-out" en niet "Toetsenbordindelingen" uit de lijst map te kiezen.