How To Print Zes Slides On One papier op een PowerPoint

How To Print Zes Slides On One papier op een PowerPoint


Microsoft PowerPoint is een populair programma voor het bereiden van dia-show stijl presentaties die meestal op een computer beeldscherm of een projectiescherm getoond. Presentatoren vaak uitprinten dia's op papier, te bewerken en proofing van een ontwerp-presentatie te vereenvoudigen, of om te gebruiken als het publiek de hand-outs tijdens een vergadering. U kunt meerdere dia's afdrukken op één vel papier met afdrukopties van PowerPoint.

instructies

1 Klik op het tabblad "File" in de linkerbovenhoek van het PowerPoint-scherm en klik vervolgens op "Print" in het menu aan de linkerkant.

2 Klik op de pijl op de "Full pagina Slides" optie die onder de "Settings" rubriek geeft. De standaard waarde is ingesteld op één dia per pagina, maar u kunt gebruik maken van deze instellingen commando om meerdere dia's per pagina af te drukken.

3 Selecteer "6 slides horizontaal" als het aantal dia's dat u wilt afdrukken per pagina. Dit zal dia's af te drukken in staand formaat, twee slides over en drie dia's naar beneden. U kunt ook een ander nummer uit de opties te kiezen; PowerPoint kan 2, 3, 4, 6 of 9 dia's per pagina.

4 Selecteer "6 slides verticale" tot zes dia's in liggend formaat, drie over de pagina en twee naar beneden te drukken. Om het landschap arrangement te bevestigen, selecteer "liggend" uit de opties die als deze niet automatisch wordt ingesteld.