Hoe kan ik Office 97-bestanden te converteren naar Office XP Standard

Microsoft Office is de professionele productiviteit suite die de Microsoft Word tekstverwerker, Excel spreadsheet-applicatie, PowerPoint presentatie programma Access database programma en Outlook e-mail client bevat. De deluxe versies van Office zijn onder andere extra toepassingen zoals OneNote en Groove. Om Office 97-bestanden te converteren naar Office XP Standard, gebruik maken van de van oorsprong Office 97-toepassing en sla het bestand compatibel met de vorige versie van de Office-toepassing te zijn.

instructies

1 Open de Microsoft Office 97-bestand in de authoring applicatie. Bijvoorbeeld, als je wilt naar een Microsoft Office Word 97 .doc bestand op te slaan als een Office XP .doc bestand, eerst het bestand te openen in Office 97.

2 Klik op de "File" optie op de bovenste navigatiebalk.

3 Klik op de optie 'Opslaan als'.

4 Klik op de "Opslaan als File Type" dropdown box en selecteer de vorige versie van de Office-toepassing. Selecteer bijvoorbeeld "Microsoft Office XP Word (.doc)" naar een .docfile voor eerdere versies van Word op te slaan. Selecteer "Microsoft Office XP PowerPoint (.ppt)" naar een PowerPoint-presentatie als een Office XP-bestand op te slaan.

5 Typ een naam voor het bestand in het "File Name" invoerveld en klik op de knop "Opslaan".

6 Open het bestand in de toepassing Office XP.